Bug al magazinului online Orange si termenul de livrare pentru comenzi

Accesand azi dimineata pagina terminalului iPhone 4 din magazinul online am observat un mic bug in sistem. Indiferent de unde accesati pagina veti vedea initial pretul de inceput de 189€ pentru terminal, insa daca incercati sa comutati optiunea de la capacitate la modelul de 32GB si adupa aceea inapoi la cel de 16GB veti observa ca pretul scade cu 20€ si ajunge la 169€. Din cate imi aduc eu aminte pretul de pornire aseara era 169€ si ori a crescut de aseara pana azi dimineata, ori e o eroare undeva in sistem. Eu as merge pe varianta a 2-a deoarece nu cred ca ar majora Orange pretul peste noapte.

In ceea ce priveste livrarea, situatie va fi imbucuratoare pentru toti cei care comanda un terminal astazi pana in ora 5 deoarece Orange le va livra pe toate pana maine. Daca ati fost aseara pe chat si ati vazut raspunsurile reprezentantului Orange atunci stiti deja ca orice comanda plasata astazi pana la ora 5 va ajunge maine la usa voastra. Daca stati in Bucuresti lucrurile sunt si mai grozave deoarece orice comanda plasata pana in ora 9:30 va fi livrata chiar astazi, deci grabti-va deoarecemai aveti putin peste jumatate de ora pentru a plasa comanda.

Tot ce se va comanda dupa ora 17:00 va ajunge probabil incepand cu ziua de luni. Totusi nu uitati sa verificati lista unde se gaseste iPhone 4 astazi pentru a verifica daca exista unul disponibil in orasul tau.