Prima Pagina Apple Apple pregateste functii pentru mai multe terminale, dar nu toate le primesc

Apple pregateste functii pentru mai multe terminale, dar nu toate le primesc

Apple are obiceiul de a testa noile functii din iOS pe mai multe device-uri si in final sa includa aceste functii doar in unele dintre ele, spre dezamagirea milioanelor de posesori de iPad/iPhone/iPod Touch. De data aceasta vorbim despre functia HDR inclusa in iOS 4.1, functie care a fost implementata numai pentru iPhone 4, insa a fost testata de Apple si pentru iPhone 3GS sau cel putina sa arata poza de mai sus descoperita de 9to5Mac in iOS 4.1. Observati ca prima poza este de o calitate grafica mai slaba si ar fi destinata terminalelor iPhone 3GS, iar cea de jos cu o calitate mai buna ar fi destinata termilului iPhone 4, iar la aceasta teorie contribuie si denumirile iconitelor.

iPhone 3GS are o camera de 3 megapixeli, decenta, dar care nu e chiar atat de grozava pentru cei care intentioneaza sa foloseasca functia HDR la adevarata ei capacitate. Probabil Apple s-a jucat cateva luni pe iPhone 3GS cu aceasta si in final a decis ca doar iPhone 4 are o camera indeajuns de potenta din punct de vedere hardware pentru a folosi aceasta functie. Decizia mi se pare putin pripita avand in vedere ca inca exista zeci de milioane de posesori de iPhone 3GS care poate ar fi vrut sa foloseasca functia indiferent de rezultatele ei.

 • DJCultus

  Exact aceeasi poveste ca si cu multitasking & wallpapers , care au fost ” implementate” doar posesorilor de 3gs/ 4 ! Patetic …

 • cashix

  @DjCultus: ai folosit 3g cu 4.0????
  E de intrles de ce nu au oferit multitasking.

 • Blitzkrieg

  Nu ar trebui sa ne mai mire nimic de la apple

 • DJCultus

  @ cashix : nu eu , un prieten de al meu , momentan detin un 3GS , dar in viitor sunt “obligat ” sa renunt si la el exact cum am facut cu 3G-ul pentru ca cine stie ce functii noi va mai implementa SJ 🙂 ….

 • Cr1st1one

  Apple nu face nimic pe jumatate sau de dragul de a face… Pe 3G a renuntat la multitasking din cauza cantitatii mici de RAM si la Homescreen Wallpaper pentru ca animatiile nu erau fluente. Sunt doua motive intemeiate. Camera 3GS-ului nu oferea calitatea dorita folosind HDR; e un motiv intemeiat pentru care nu a fost implementat HDR. Motto-ul acela al Apple “Just Works” nu s-ar aplica daca animatiile ti s-ar sacada, fotografiile ar fi de o calitate slaba.. E foarte simplu…

 • Traian

  Am folosit eu multitasking si wallpaper pe 3g 4.1 iar dupa o zi am instalat iar firmwareul dar fara multitasking si wallpaper, diferenta fiind foarte mare in favoarea firmwarelui fara multi si wallpaper..

 • fabby

  Au luat o decizie foarte buna…probabil nu au vrut sa repete greseala iOS 4.0 pe 3g…la 3g trebuiau sa se opreasca la 3.1.3 sa nu dea frau liber la acuzatii..

 • Bogdan

  Încercați True HDR pe 3Gs. Totuși putea Apple sa ne bucure si pe noi. Camera de pe 3GS e mai slaba dar sa mă lase Apple sa decid dacă o folosesc pt hdruri sau nu!