Prima Pagina aplicatii Video: Flexicorder permite inregistrarea uni clip video cu camera frontala si cea...

Video: Flexicorder permite inregistrarea uni clip video cu camera frontala si cea din spate a iPhone 4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7SH3Qop48nI[/youtube]

Flexicorder este o noua aplicatie pentru iDevices care va da posibilitatea sa filmati un clip video atat cu camera frontala cat si cu cea din spatele terminalului iPhone 4. Nu va faceti iluzii pentru ca nu veti putea inregistra concomitent cu cele 2 camere dar veti putea face trecerea de la una la alta in timpul filmarii fara ca inregistrarea sa se opreasca. Flexicorder este compatibila doar cu iPhone 3GS/4 si iPod Touch 4G insa trecerea de la o camera la alta poate fi facuta doar pe iPhone 4 si iPod Touch 4G deoarece acestea sunt singurele iDevice-uri care au 2 camere.

Flexicorder costa doar 0.79€, poate fi achizitionata din Ro AppStore de aici si functioneaza numai cu iOS 4.1.

  • SbT

    iPhone 3GS are doua camere /:) ?

  • Scrie undeva ca ar avea 2?

  • “Flexicorder este compatibila doar cu iPhone 3GS/4 si iPod Touch 4G insa trecerea de la o camera la alta poate fi facuta doar pe iPhone 4 si iPod Touch 4G”

    exemplu: multitasking’ul este compatibil doar cu iPhone 3GS/4 si iPod Touch 4G, si de asemenea merge pe toate 3…. flexicorder este compatibila iPhone 3GS/4 si iPod Touch 4G, dar merge doar pe ultimele 2. e greseala de exprimare sau strategie de marketing pt cei care au facut programul

  • Nu ati inteles voi bine, aplicatia e compatibila cu iPhone 3GS/4 insa functia asta cu schimbatul camerelor e disponibila doar pe iPhone 4/iPod Touch 4G.