Zvon: iPhone 4 disponibil la Vodafone saptamana viitoare?

10

Aceste informatii va sunt oferite cu titlul de zvon si va rog sa le tratati ca atare! Nimic din ce voi scrie nu este 100% sigur, insa daca va aduceti aminte inainte de lansarea iPhone 4 la Orange am primit niste informatii privind disponibilitatea sa pentru anumiti clienti si acele informatii s-au dovedit a fi adevarate pentru ca iPhone 4 a aparut la scurt timp in oferta Orange.

So, deocamdata am aflat ca iPhone 4 ar putea fi disponibil luni in oferta Vodafone, INSA in momentul de fata ar fi deja disponibil un anumit lot de terminale pentru persoanele juridice si “clientii corporate”, asa ca daca indepliniti una dintre aceste 2 conditii ati putea sa vorbiti cu persoana care se ocupa de contul vostru. Din informatiile pe care le am ar rezulta ca preturile pentru achizitionarea terminalului ar fi destul de mari, mult mai mari decat cele de la Orange(chiar si la abonament).

Vodafone tine totul secret si e normal sa faca asa, insa dupa cum am spus mai sus, daca aveti unul dintre abonamentele enumerate ati putea suna la Vodafone pentru a obtine lamuriri in legatura cu disponibilitatea terminalului iPhone 4.