Prima Pagina iPhone 4 Zvon: iPhone 4 disponibil la Vodafone saptamana viitoare?

Zvon: iPhone 4 disponibil la Vodafone saptamana viitoare?

Aceste informatii va sunt oferite cu titlul de zvon si va rog sa le tratati ca atare! Nimic din ce voi scrie nu este 100% sigur, insa daca va aduceti aminte inainte de lansarea iPhone 4 la Orange am primit niste informatii privind disponibilitatea sa pentru anumiti clienti si acele informatii s-au dovedit a fi adevarate pentru ca iPhone 4 a aparut la scurt timp in oferta Orange.

So, deocamdata am aflat ca iPhone 4 ar putea fi disponibil luni in oferta Vodafone, INSA in momentul de fata ar fi deja disponibil un anumit lot de terminale pentru persoanele juridice si “clientii corporate”, asa ca daca indepliniti una dintre aceste 2 conditii ati putea sa vorbiti cu persoana care se ocupa de contul vostru. Din informatiile pe care le am ar rezulta ca preturile pentru achizitionarea terminalului ar fi destul de mari, mult mai mari decat cele de la Orange(chiar si la abonament).

Vodafone tine totul secret si e normal sa faca asa, insa dupa cum am spus mai sus, daca aveti unul dintre abonamentele enumerate ati putea suna la Vodafone pentru a obtine lamuriri in legatura cu disponibilitatea terminalului iPhone 4.

 • Peter

  tocmai am discutat cu reprezentantul vodafone al companiei noastre… mi-a confirmat ca o sa comercializeze iphone4 dar inca nu au pe stoc si nici pretul nu este stabilit inca. nu stie cand o sa fie disponibil exact dar ma anunta.

 • klubhead

  super pagina vodafone, in functie de cate cereri vor veni din fiecare oras, vor trimite si terminale in magazinele respective, poate asa vor face mai bine fata cererii decat orange.

 • Chiar crezi? Orange avea aproximativ 5 terminale in Shop-urile din provincie.

 • Liviu

  …o sa ramaneti surprinsi…placut…de preturile pentru iphone 4 la vodafone…atit.

 • Oare? Intotdeauna apar informatii contradictorii.

 • lidia

  mi-am facut si eu cont pe twitter de 4 zile, nu le am deloc cu el…acuma am vazut un anunt pe twitter(sau cum se numeste) de la un tip pe care nu cred ca il “urmaresc”. wizdaz wizdaz
  by MuscleNerd
  ported new geohot’s bootrom exploit into PwnageTool
  1 hour ago Favorite Retweet Reply

  Sunt noob de tot la twitter….e spam, sau e ceva adevarat? Sry de offtopic

 • Cred ca ar trebui sa cauti un video sau ceva care explica. E destul de complicat, dar in sine Twitter e o platforma de microblogging.

 • lidia

  asta spuneam eu aseara :P. http://www.zaone.ro/2010/10/15/exploit-ul-din-limera1n-a-fost-portat-in-pwnagetool/
  numai ca nu inteleg twitter-ul inca si am crezut ca e spam 🙂

 • Stiu, mi-am dat seama. Nu e spam era un retweet.