Safari Fullscreen – vizualizeaza pagini fullscreen

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Sqa570xHtWI[/youtube]

Safari Fullscreen este un nou tweak dezvoltat de catre developerul aplicatiei Firewall IP si va permite efectuarea multor comenzi prin simpla apasare a ecranului telefonului. In primul rand tweak-ul va permite vizualizarea paginilor din Safari in fullscreen, o optiune pe care Apple ar fi trebuit sa o introduca nativ in sistem si sper o va face in urmatorul iOS. In ceea ce priveste comenzile ce pot fi activate prin gesturi avem :

  • swype cu 2 degete pentru a trece dintr-un tab al Safari in celalalt;
  • puteti vizualiza pagina precedenta sau reveni la pagina anterioara printr-un swype cu 3 degete;
  • puteti deschide o noua pagina printr-un swype in jos cu 2 degete;
  • swype in sus cu 3 degete pentru a inchide un tab,etc.

Tweak-ul este foarte foarte interesant si foarte foarte util spun eu pentru ca vom avea in sfarsit posibilitatea de a vedea pagini fullscreen in Safari. Nu se specifica nici o informatie in legatura cu pretul insa eu presupun ca nu va fi gratuit, ci probabil va costa 1 – 2$.

4 COMENTARII

  1. […] Fullscreen for Safari este o aplicatie din Cydia care ne permite sa vizualizam paginile din Safari in fullscreen, insa totodata adauga o serie intreaga de functionalitati ce pot fi activate pe baza gesturilor. Aplicatia este foarte utila pentru toti cei care folosesc Safari in mod regulat pentru a naviga pe internet si daca este setata corespunzator poate deveni cel mai bun prieten al oricarui utilizator de iPhone. Cei de la iSpazio au avut ocazia de a testa viitoarea versiune a Fullscreen for Safari si dupa cum prea bine vedeti din video noua aplicatie vine cu un pop-up foarte util care ofer acces facil catre o serie intreaga de comenzi, unele dintre ele indisponibile nativ in Safari. […]