Va invit la discutii pe noul forum zaone.ro

A fost la inceput un forum bazat doar pe ideea de a oferi ajutor tuturor celor care au nevoie, insa in timp a crescut si am adaugat o sectiunea de “Discutii Generale“, alta pentru “Vanzari si Cumparari“, iar apoi o sectiune numita “Vodafone Support” unde Vodafone Romania ofera support pentru toti utilizatorii de iPhone care au probleme cu utilizarea telefonului in aceasta retea. Acum a venit timpul sa transform acest mini forum in ceva mai mare, ceva unde voi puteti discuta liber despre orice fel de aspecte legate de iDevices, astfel ca am adaugat 12 sectiuni noi pe forum :

Utilizatorul cu nick-ul Jder mi-a sugerat ca ar fi timpul sa duc forumul la urmatorul nivel asa ca am facut-o si tot el a facut o mica lista cu cele mai utile aplicatii din AppStore.

Forumul ramane in continuare deschis tuturor, adica nu este necesara inregistrarea unui username pentru a posta, dar va recomand sa o faceti pentru a fi siguri ca nu foloseste altcineva nickname-ul vostru. Sper sa va fie de folos noile categorii.

14 COMENTARII

  1. Mai bine pierzi acum (putin), decat sa pierzi mai incolo (mult mai mult).
    O sa se posteze din ce in ce mai mult si o sa fie din ce in ce mai greu. Asta este parerea mea.

  2. Sunt peste 7000 de postari acolo, e departe de a fi putin. Alea sunt indexate in Google, sunt rezolvari la probleme, nu pot sa dispara asa dintr-odata. Daca e sa se discute se va discuta si pe acesta. E la fel de simplu precum postarea unui comentariu. Nu cred ca e nevoie de o interfata extravaganta pentru a discuta. E adevarat ca ar arata mai bine dar daca eu nu ma pricep si ajutor nu am asta e..

  3. phpBB este special pentru FORUM. Ar avea un impact foarte mare asupra comunitatii zaone. Eu zic ca ar fi o miscare desteapta daca ai implementa acest sistem.

  4. Totusi asta nu e un raspuns pentru intrebarea mea. A mai fost odata un forum zaone.ro cu phpbb si nu s-a inghesuit lumea la el.
    Si inca ceva, phpbb presupune parasirea site-ului si eu vreau ceva in site. Deci nici phpbb nu ar fi o solutie. Nu stiu daca ai observat, dar 99% dintre site-urile de afara folosesc vbulletin si posteaza articolele prin intermediul lui.

  5. Am dat acuma click pe ‘Aplicatii din Cydia;’ si ‘Tips&Tricks.;’ si nu gaseste nimic (eroare 404). Bua treaba. 🙂