Va invit la discutii pe noul forum zaone.ro

A fost la inceput un forum bazat doar pe ideea de a oferi ajutor tuturor celor care au nevoie, insa in timp a crescut si am adaugat o sectiunea de “Discutii Generale“, alta pentru “Vanzari si Cumparari“, iar apoi o sectiune numita “Vodafone Support” unde Vodafone Romania ofera support pentru toti utilizatorii de iPhone care au probleme cu utilizarea telefonului in aceasta retea. Acum a venit timpul sa transform acest mini forum in ceva mai mare, ceva unde voi puteti discuta liber despre orice fel de aspecte legate de iDevices, astfel ca am adaugat 12 sectiuni noi pe forum :

Utilizatorul cu nick-ul Jder mi-a sugerat ca ar fi timpul sa duc forumul la urmatorul nivel asa ca am facut-o si tot el a facut o mica lista cu cele mai utile aplicatii din AppStore.

Forumul ramane in continuare deschis tuturor, adica nu este necesara inregistrarea unui username pentru a posta, dar va recomand sa o faceti pentru a fi siguri ca nu foloseste altcineva nickname-ul vostru. Sper sa va fie de folos noile categorii.