Prima Pagina Apple Cum sa adaugi iconite pentru apelare rapida in SpringBoard

Cum sa adaugi iconite pentru apelare rapida in SpringBoard

iPhone-ul este unul dintre cele mai interesante smartphone-uri de pe piata insa ii lipsesc in mod clar cateva functii elementare care pot fi regasite un 99% dintre telefoanele de pe piata. Una dintre aceste functii este posibilitatea de a seta apelarea rapida a unor numere pe tastele din aplicatia Phone. iPhone-ul nu are tastatura fizica deci Apple ar fi trebuit sa dea utilizatorilor posibilitatea de a seta numele favorite pentru apelare rapida direct pe dial pad-ul din aplicatia Phone  in loc sa faca o categorie separata cu numere favorite. In Cydia au aparut deja cateva aplicatii care implementeaza aceasta functionalitate insa daca nu aveti jailbreak va sunt nefolositoare asa ca iata cum puteti adauca iconite pentru apelare rapida direct in SpringBoard.

Pasul 1

Conectati-va la internet, deschideti Safari si tastati http://1234567890.tel.qlnk.net. In loc de 1234567890 veti introduce numarul de telefon pe care doriti sa il adaugati la favorite. Numarul trebuie sa aiba minim 10 cifre.

Pasul 2

Dupa ce accesati acel URL veti primi un mesaj prin care sunteti intrebat daca doriti sa sunati sau nu respectivul numar. Apasati cancel apoi apasati pe butonul + in bara de jos a Safari si selectati “Add to Home Screen”.

Dupa aceea veti avea de ales un nume pentru iconita apoi apasati Add din partea dreapta sus si iconita cu numarul va fi automat adaugata. Dupa asta apasati pe ea, se va deschide Safari si veti avea optiunea de a apela acel mesaj prin apsarea tastei “Call” din mesajul care va este afisat in Safari. Aceasta metoda trebuie repetata pentru fiecare numar nou pe care doriti sa il adaugati.

Stiu ca nu e o metoda 100% directa de a apela rapid un numar insa daca aveti multe numere in lista de favorite poate va va fi mai usor sa apelati pe cine doriti direct dintr-o iconita.

LIKE
Articolul anteriorNoua interfata a PwnageTool
Urmatorul articolPresupusa poza cu MuscleNerd
 • Aurelius

  What can i say? E mai ușor sa te scarpini la urechea stg cu mana dreapta decât sa folosesti metoda asta. E bine d știut k se poate, insa îmi pare total inutila

 • Daca nu ai multe numere favorite da, este, insa daca ai multe atunci poate asa suni pe cine treubie.

 • Alex

  Eu am rezolvat altfel problema. Am setat Nicknames la numele favorite si asa nu trebuie nici sa scot telefonul din buzunar. Folosesc Headsetul + Voice Control. Merge surprinzator de bine.

 • ALX

  Exista in appstore aplicatii care iti formeaza icon-uri pe ecran carora li se ataseaza un numar de telefon.
  Este ca si cum ai apasa pe orice alta inconita in springboard numai ca asta iti apeleaza direct numarul respectiv de telefon. SIMPLU!!!
  Search in appstore : Speed dial
  Succes!

  Si sunt gratuite

 • Niste nume?

 • ALX
 • Clau

  eu folosesc FaceCall adauga iconite cu poza in springboard poti seta iconita ca apelare rapida sau sms rapid 😉
  http://itunes.apple.com/us/app/facecall/id290447776?mt=8

 • Clau

  am uitat sa specific ca adauga iconite cu poza si numele celui care ii puneti nr 😉

 • Danut

  Folositi ismart dialer din cydia. Este un soft must have. Am facut jailbrek special pt acest program. Se integreaza in functia de tel din ios, functie de predictie, speed dial, fast sms, fast email,etc. Are trial 10 zile dupa care costa 4$. Integreaza un icon in springboard din care se fac setarile si gata.dupamparerea mea este unul dintre cele mai folositoare softuri pt cei care folosesc mult functia de tel.

 • TheDog

  Aurelius: What can i say? E mai ușor sa te scarpini la urechea stg cu mana dreapta decât sa folosesti metoda asta. E bine d știut k se poate, insa îmi pare total inutila

  word on this.. useless

 • TKD29

  Am instalat si eu FaceCall, e super nici nu am stiut de programul asta pana acum.