Prima Pagina Apple Video: MacBook Air instant on demo

Video: MacBook Air instant on demo

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iOEi5Kxpt0A[/youtube]

La conferinta Apple de zilele trecute Steve Jobs a pus o intrebare destul de interesanta “ce s-ar intampla daca tableta iPad si MacBook Air-ul s-ar intalni?”, ei bine noua versiune a MacBook Air este rezultatul si trebuie sa recunosc faptul ca e un rezultat destul de atragator. Steve Jobs a spus ca in noua linie de MacBooks au imprumutat de la iDevices flash storage-ul care este de aproape 2 ori mai rapid decat un SSD normal si in plus permite folosirea functiei instant on, adica un timp de boot foarte foarte mic si revenirea instanata din Sleep Mode. In clipul video de mai sus avem un MacBook Air si un MacBook de prima generatie, iar functia instant on a noului MacBook Air isi face simtita prezenta doar in cazul timpului de pornire care este semnificativ mai mic decat cel al MacBook-ului.

Functia instant on a noului MacBook Air nu este chiar atat de grozava pe cat a vrut Steve Jobs sa ne-o prezinte, insa scade dramatic timpul de boot al sistemului de operare, deci din acest punct de vedere Apple  facut foarte mari progrese.

  • George

    Ma fascinează din ce in ce mai mult produsele Apple :X

  • AllexChyu

    marketing facut de apple. sa recunoastem, noul macbook air arata intr-un mare fel, un design foarte sexy insa partea cu instant on e cam lame din cate se vede. totusi designu asta vine la pret destul de mare avand in vedere ca daca ai ramas fara garantie (presupunand ca il te tine buzunaru sa dai pe el 1000E + taxe cred in romania) nu poti sa faci mare lucru daca s-a dus ceva prin el decat sa il duci in service

  • Andrei Ignat

    Este posibil sa fie mai bine optimizat in urmatoarea versiune de OS X Lion…