Lansarea modelului alb al iPhone 4 a fost amanata pentru primavara 2011

Dupa ce ieri modelul alb al iPhone 4 a aparut in aplicatia oficiala a magazinului online Apple toata lumea a crezut ca va fi in sfarsit posibila achizitionarea acestui terminal prin intermediul magazinelor online Apple. Din pacate in cursul serii un purtator de cuvant al celor de la Apple a dat o declaratie conform careia modelul alb al iPhone 4 nu va fi disponibil pentru achizitie pana cel mai devreme in primavara anului 2011. Aceasta este a 3-a oara cand Apple amana lansarea terminalului iPhone 4 insa in nici o  situatie nu a explicat care este defapt sursa acestor amanari.

The company has had a difficult time making the white model of the iPhone 4. It released the black version of the smartphone in June.

Apple said last summer that the white model would be available later this year.

“We’re sorry to disappoint customers waiting for the white iPhone again,” Apple spokeswoman Trudy Muller said. When asked why the white phone would again be delayed, Muller declined to comment.

In ultimele luni au aparut tot felul de zvonuri privind amanarea lansarii terminalului iPhone 4, acestea indicand ca ar fi vorba fie despre probleme cu obtinerea aceleiasi culori pentru toate componentele carcasei, fie ca ar fi vorba de o problema cu senzorul de proximitate insa n final terminalul nu este disponibil sin imeni nu stie exact de ce. Parerea mea este ca modelul alb al terminalului iPhone 4 nu va fi vreodata disponibil deoarece lansarea acestuia cu doar 3, maxim 4 luni inaintea lansarii iPhone 5 este complet nereala, spun eu.

1 COMENTARIU

  1. Și eu cred că Apple va renunța la modelul iPhone 4 alb și după lansarea iPhone 5 va păstra iPhone 4 pe negru ca varianta ieftină de iPhone, iar la iPhone 5 probabil se va reproiecta cu totul carcasa pentru rezolvarea problemelor cu coloritul, dar și cu antena, cu senzorii, cu translucența de la LED-uri și ce alte neajunsuri s-ar mai descoperi până atunci.