Prima Pagina Cosmote Sondaj: Care operator de telefonie mobila ofera cea mai buna asistenta pentru...

Sondaj: Care operator de telefonie mobila ofera cea mai buna asistenta pentru iPhone?

Desi in Romania doar 1 singur operator de telefonie comercializeaza terminale iPhone in mod oficial, totusi terminalele acestea sunt folosite pe toate retele de telefonie din Romania. In momentul de fata presupun ca Orange are cei mai experimentati angajati in rezolvarea problemelor cu terminalele iPhone, probabil urmati de cei de la Vodafone, Cosmote si Digi Mobil. Eu nu am apelat deocamdata la nici un operator de telefonie mobila pentru a mi se rezolva vreo problema legata de functionarea unui terminal iPhone, insa sunt sigur ca exista printre voi persoane care au facut-o si sunt la fel de sigur ca multi dintre voi au fost putin dezamagiti de pregatirea celor care v-au ajutat. In concluzie …

[polldaddy poll=”4013845″]

 • Alin

  Sunt niste afoni toti .Deci mai bine stai in banca ta si te informezi pe ZAONE.ro.Spun asta ca am trecut pe la fiecare si sunt asa cum leam zis mai sus.

 • cashix

  cine a votat digi? aia nici nu ofera micro sim :)))))

 • Robertddog

  Cred ca vorbesti prostii Alin.Ai fost tu cu un Iphone la Digi Mobil?Pe de alta parte pai pupi in trei litere si Zaone.ro.

 • DjCultus

  Eu zic asa: când am nevoie de ceva pentru iPhone apelez cu încredere la acest site 🙂 iar problema îmi este ca si rezolvată ..!! In legătura cu întrebarea nu comentez ! :))

 • Alin

  Pot sa spun ca am multi prieteni chiar si la digi chiar daca nu stiu nimic despre iphone si tot …….raman.

 • Alin

  Deacea nici nu am votat.

 • cucubau

  Poate ca nu conteaza aici dar Voda ofera servicii net superioare decat cei de la Orange la telefoane/modemuri in general, legat de Iphone nu stiu ca am trecut pe Orange de o vreme. Oricum sfaturile de care am nevoie sunt legate de hack/tweak ceea ce cu siguranta nu gasesc la nicicare de mai sus, stiu ca nu este vorba de asta dar Zaone puteai sa mai pui o rubrica, web, si sa vezi atunci cine castiga

 • @cashix: Nu e vorba doar de iPhone 4.
  Poate printre persoanele care au votat exista unii care au fost cu telefoane iPhone la Digi Mobil si au primit ajutor. Nu e imposibil.
  @cucubau: Rubrica web? Adica cine ofera cele mai bune servicii web sau cum?

 • Victor (Chisinau)

  Cred ca se referea ca pe langa operatori sa mai bagi si web-ul, adica au fost ajutati cautand pe web mai mult decat de vreun operator.

 • DPiPad

  Eu am votat Vodafone ca reteaua asta folosesc, dar astia nu mi-au dat nici cel mai mic ajutor in leg cu iphoanele pentru ca nu l-am cerut.
  Polul e jenant, pe bune, ce-ai vrea sa raspunda lumea la subiectul asta? Ai scris chiar tu de fapt la inceputul postului.

 • Jenant e raspunsul tau, vad ca nu ai inteles ideea. Polul e facut pentru ca fiecare persoana sa lase un vot in functie de experienta avuta cu rezolvarea unei probleme la un operator de telefonie mobila. Daca DOAR Orange vinde iPhone asta nu inseamna ca doar pe Orange exista utilizatori cu iPhone si doar la Orange sunt rezolvate probleme legate de iPhone.

 • Fabby

  Sincer sa fiu nici un operator nu ofera asistenta cum trebuie…cei de la orange care se cred ceva sunt varza am fost sami iau sim si era un tip care avea probleme ei dadeau din umeri…i-am aratat eu ca trebuie sa dea reset network setings pt ca wifi-ul nui gasea retea….si telefonul era cumparat de la ei…marele lor training cand au adus iphone 4 a fost facut pe net fara sa atinga un telefon fara sa-l vada…deci traim intr-o tara de shit unde suntem tratati ca **** si voi va certati ca tifosi…mai iesiti in lume sa vedeti cum e…omul a postat a intrebat…te simti ofensat dute si te plange la mama.
  Zaone fa ceva cu siteul asta ma scoate din sarite…de fiecare data cand vreau sa postez de pe tel imi da eroare…cica poate mesajul e prea scurt…faci imposibil ca un om sa posteze de pe iphone e a 10 a oara cand mi se intampla sa nu pot posta

 • adrian

  habar nu au de ei,toti sunt la fel de paraleli ,sunt acolo sa incaseze niste salarii si atat. si sa vezi ce aere au de mari cunoscatori…….

 • Fady

  Vreau sa imi iau un iphone 4 in digi , si am inteles ca iphonul nu se prea impaca cu reteaua digi , va rog sa imi spuneti daca gresesc .