Cand va fi disponibil iOS 4.2?

Stiti deja ca Apple a lansat iOS 4.2 GM care va fi defapt versiunea oficiala a iOS 4.2, insa acest GM a fost lansat acum pentru developerii care doresc sa isi actualizeze aplicatiile pentru a fi compatibile cu iOS 4.2. Versiunile GM(Gold Master) au fost introduse de catre Apple odata cu iOS 3.0 special pentru developeri si se pare ca traditia continua, mai ales ca iOS 4.2 este un update extrem de important pentru cei care detin tablete iPad deoarece va fi primul iOS 4.x care va functiona si pe tableta. Vara aceasta Apple a lansat iOS 4.0 GM cu aproximativ 2 saptamani inainte de lansarea versiunii finale a iOS 4.0, deci e foarte posibil ca acum lucrurile sa stea exact la fel si pana in 15 noiembrie sa avem disponibila versiunea finala a iOS 4.2.

Desigur ca aceasta este doar o presupunere insa este bazata pe experientele trecute cu Apple iar iOS 4.2 ar putea fi disponibil chiar si intr-o saptamana daca developerii se vor misca repede si isi vor actualiza aplicatiile pentru afi compatibile cu noua versiune de iOS. Oricum inaintea disponibilitatii iOS 4.2 vom avea o noua versiune a iTunes asa ca probabil Apple ne va “anunta” ca lanseaza iOS 4.2 cu cateva zile inainte sa o faca.

1 COMENTARIU

  1. pentru aplicatiile de iphone nu cred ca ar fi problema cu actualizarea aplicatiilor, ci la cele de ipad au mai mult de treba developeri. poate lanseaza mai devreme versiunea pentru iphone 😀