FaceTime poate fi activat pe iPhone 3GS! Iata cum.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YI6FfHmtJ88[/youtube]

Ieri am scris un articol in care va spuneam ca functia FaceTime a fost activata si pentru posesorii de iPhone 3GS insa tweak-ul nu era disponibil in Cydia si camera terminalului nu putea fi folosita pentru apeluri. Ei bine de ieri si pana astazi situatia s-a schimbat deoarece in Cydia a aparut tweak-ul care activeaza functia FaceTime pe iPhone 3GS insa noua versiune a tweak-ului ne da posibilitatea sa folosim si camera 3GS-ului pentru a face apelurile. Observati din clipul vide de mai sus ca pe ecranele ambelor terminale sunt afisate imagini : pe iPhone 4 doar imagini captate de camera din spate a terminalului iPhone 3GS si pe iPhone 3GS imagini fie de la camera frontala fie de la camera din spate a terminalului iPhone 4.

Acest tweak este cu siguranta unul dintre cele mai importante realizari a comunitatii iPhone pentru acest sfarsit de an(excludem aici jailbreak-ul si decodarea) deoarece aduce o functie foarte importanta pentru utilizatorii de iPhone 3GS. Este adevarat ca este destul de incomod sa folosesti iPhone 3GS cu FaceTime insa este bine sa avem posibilitatea de a alege daca dorim sa facem acest lucru sau nu. Tweak-ul a fost testat de mine si functioneaza fara nici o problema iar activarea este la fel de simpla precum este prezentata in acel clip video.

Pentru a activa functia FaceTime pe iPhone 3GS tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati in Cydia sursa http://apps.iphoneislam.com, sa instalati tweak-ul FaceIT-3GS si sa resetati terminalul. Din pacate activarea functiei FaceTime necesita respectarea acelorasi reguli precum la iPhone 4, adica va merge 100% sigur de pe Orange, va merge in proportie de 50% de pe Vodafone daca folositi aplicatia MiTime,nu va functiona absolut deloc de pe DiGi si Cosmote si este compatibil cu doar cu iOS 4.1. Spor la chat!