Video: Samsung Galaxy Tab are un ecran extrem de rezistent

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0Kt7ckZ9Xho[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QWNoFOmYe9k[/youtube]

Apple se lauda ca ecranul terminalului iPhone 4 este facut folosind un proces tehnologic secret si materiale speciale astfel incat rezistenta acestuia sa fie mult mai mare decat cea a unui ecran touchscreen normal. Multa lume a comparat rezistenta acestui ecran cu cea a ecranelor generic denumite “Gorilla glass” si unele site-uri sustin ca terminalul iPhone 4 ar avea practic aceasta tehnologie implementata iar asta ar trebui sa rezulte intr-o rezistenta ridicata la lovituri. Din pacate s-a demonstrat deja ca ecranul terminalului iPhone 4 este foarte fragil si s-ar putea ca el sa nu fie facut folosind aceasta tehnologie, insa tableta Samsung Galaxy Tab are ecranul touchscreen fabricat folosind aceasta tehnologie si puteti observa din clipurile video de mai sus cat de rezistent este.

Practic in clipurile video de mai sus o persoana foloseste un pistol cu bile(din cupru) ce functioneaza pe baza de CO2 pentru a impusca ecranul tabetei si un pahar plasat intr-o punga. Ecranul tabletei ramane intact in urma celor 3 impuscaturi insa paharul este complet distrus, deci cei de la Samsung s-au straduit putin pentru a face ecranul destul de rezistent. Totusi mie mi se pare putin cam ciudat acest test, voi ce parere aveti?

De dragul unei comparatii exacte aveti mai jos o demonstratie privind rezistenta ecranului Dell Streak facut folosind aceeasi tehnologie ca si in cazul tabletei de la Samsung.

[viddler id=e3a6fa2e&w=580&h=380]