Prima Pagina Apple Video: Samsung Galaxy Tab are un ecran extrem de rezistent

Video: Samsung Galaxy Tab are un ecran extrem de rezistent

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0Kt7ckZ9Xho[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QWNoFOmYe9k[/youtube]

Apple se lauda ca ecranul terminalului iPhone 4 este facut folosind un proces tehnologic secret si materiale speciale astfel incat rezistenta acestuia sa fie mult mai mare decat cea a unui ecran touchscreen normal. Multa lume a comparat rezistenta acestui ecran cu cea a ecranelor generic denumite “Gorilla glass” si unele site-uri sustin ca terminalul iPhone 4 ar avea practic aceasta tehnologie implementata iar asta ar trebui sa rezulte intr-o rezistenta ridicata la lovituri. Din pacate s-a demonstrat deja ca ecranul terminalului iPhone 4 este foarte fragil si s-ar putea ca el sa nu fie facut folosind aceasta tehnologie, insa tableta Samsung Galaxy Tab are ecranul touchscreen fabricat folosind aceasta tehnologie si puteti observa din clipurile video de mai sus cat de rezistent este.

Practic in clipurile video de mai sus o persoana foloseste un pistol cu bile(din cupru) ce functioneaza pe baza de CO2 pentru a impusca ecranul tabetei si un pahar plasat intr-o punga. Ecranul tabletei ramane intact in urma celor 3 impuscaturi insa paharul este complet distrus, deci cei de la Samsung s-au straduit putin pentru a face ecranul destul de rezistent. Totusi mie mi se pare putin cam ciudat acest test, voi ce parere aveti?

De dragul unei comparatii exacte aveti mai jos o demonstratie privind rezistenta ecranului Dell Streak facut folosind aceeasi tehnologie ca si in cazul tabletei de la Samsung.

[viddler id=e3a6fa2e&w=580&h=380]

 • B06DAN

  Zaone trimite-mi si mie o lista cu acele cuvinte interzise. Ca ma chinui de o ora sa postez ceva si nu pot. imi zice ca am cuvinte interzise si nustiu care e. ca sa-l elimin. Trimite-mi un mali pe tamas_bogdan85@yahoo.com

 • B06DAN

  Fals. In primul video nu avea bila. iar in al doilea are bila. Asculta sunetul produs de pi.stol. In primul se aude sec si in al doilea se aude altfel. Acel pi.stol este o arma non letala, dar trasa de la acea distanta ea devine letala..Deci primul video este FALS

 • glm

  mie mi s-a parut ca trage alaturi…

 • E lunga lista… si mie mi se pare cam ciudat acel prim video daca te uiti bine tableta re si o folie aplicata peste ea. Daca e o folie invisibleshield atunci e clar ca rezultatul este neconcludent.

 • Daca ar fi tras in tableta, aceasta s-ar fi miscat pt ca era sprijinita de un perete pe o plapuma. deci ar fi “tresarit” cel putin. Ca sa nu mai zic ca impactul bilei ar fi facut o unda de soc in ecran. Deci e fake.

  In orice caz, filmul cu pixul e impresionant.

 • cashix
 • Gagauza

  primul clip fals

 • john

  Avea folie pe el (invisible shueld probabil) care protejeaza foarte bn ecranu .l-a care se adauga si rezist ecranului din fabrica ,c e rezulta ca testu nu este corect.

 • S37hhhh

  Major BS…