Video: Lansarea iOS 4.2 amanata pana pe 16 noiembrie datorita unor probleme cu functia Wi-Fi

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mU_JCEUx1GE[/youtube]

Miercuri seara a aparut un zvon care indica faptul ca iTunes 10.1 si Mac OS X 10.6.5 ar urma sa fie disponibile miercuri si iOS 4.2 ar urma sa fie disponibil astazi. Mac OS X a fost intr-adevar lansat miercuri insa iTunes 10.1 nu si e foarte probabil ca iOS 4.2 sa nu apara astazi. Principalul motiv al acestei intarzieri pare a fi, conform celor de la MacStories, o problema a tabletei iPad cu conectarea la retelele wireless. Observati din clipul video ca acea tableta se conecteaza la reteaua Wi-Fi insa refuza sa ia setarile pentru internet, deci internetul nu are cum sa functioneze. Se pare ca Apple a descoperit in ultimul moment aceasta problema si e foarte posibil ca maine sa apara o noua versiune GM care are aceasta problema rezolvata.

Nu stiu daca are sau nu legatura cu aceasta posibila problema, dar in cursul serii un site din Grecia a lansat un zvon(bazat pe o informatie dintr-o sursa “sigura”) care indica faptul a iOS 4.2 ar putea fi lansat pe data de 16 noiembrie. Acel site a avut informatii valide si in trecut asa ca aceasta ar putea fi adevarata, oricum pe 16 noiembrie sunt exact 2 saptamani de la lansarea iOS 4.2 GM si daca va aduceti aminte am spus ca e foarte probabil ca versiunea finala sa apara la 2 saptamani dupa cea GM, exact cum a facut Apple si in trecut.

Ca sa fiu sincer eu am exact aceeasi problema cu anumite routere si sunt sigur ca multi dintre voi patesc la fel cand incearca sa se conecteze la anumite retele.