Concurs: Castiga unul dintre cele 10 coduri pentru aplicatia Objective C Reference

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lo55GD7OAks[/youtube]

Objective C Reference este prima aplicatie facuta de userul cashix si in colaborare cu el am organizat acest concurs prin care vom oferi 10 coduri prin tragere la sorti. Aplicatia se adreseaza nu doar celor care abia acum invata Objective C, ci si tuturor celor care vor sa aiba pe iPhone un mic ghid informativ despre Objective C. Aplicatia este compatibila cu orice iPhone/iPod Touch ce are instalat minim iOS 4.1.

“Această aplicaţie rezumă limbajul Obiective C într-un format adecvat pentru referinţă rapidă.

Dacă sunteţi un student care învaţă limbajul de programare Objective C sau un programator experimentat, aceasta aplicatie va fi valoroasă pentru dumneavoastră.
Nu este necesară conexiune la internet pentru a accesa informatiile, totul este conţinut în cadrul aplicaţiei.
Fiecare foaie de detaliu conţine sintaxa şi exemple.
Aplicatia are 10 categorii principale:
Classes
Constants
Data Types
Functions
Identifiers
Operations
Operators
Preprocessor
Scope
Statements”

Concursul incepe acum si se termina maine la ora 18:00. Pentru a va inscrie lasati un singur comentariu cu cuvantul Particip. Va rog sa nu postati alte comentarii pana se termina concursul deoarece ele nu vor fi validate in cazul in care sunt automat alese drept castigatoare. Nu uitati sa dati si un retweet/like pentru a oferi si altora sansa de a afla despre concurs! Succes!

UPDATE: Castigatorii sunt : PuiuB, Eduard, silviusescu, Bogdan, Razvan, mafia, sweetboyady, bodoo69, Vladd, D. Viorel, Shark, vali, DarthKojones. Multumita lui cashix, developerul aplicatiei, numarul de coduri a ajuns la 13. Sa o folositi cu placere!

Daca nu ai castigat un cod pentru aplicatie atunci daca va este utila va invit sa achizitionati Objective C Reference din AppStore pentru doar 0.79€.