Cum sa rezolvi problema cu muzica disparuta dupa update la iOS 4.2.1

iOS 4.2.1 a fost lansat aseara de catre Apple si se pare ca nu toata lumea a avut parte de o experienta placuta deoarece unor utilizatori le-a disparut muzica din aplicatia iPod din terminale. Printre terminalele afectate se numara atat iPod Touch-urile cat si terminalele iPhone. Din fericire pentru toata lumea exista o rezolvare foarte simpla si usoara care va aduce toata muzica inapoi in aplicatia iPod. Aceasta problema a aparut in principal celor care au facut doar update la iOS 4.2.1, deci nu e o problema legata de jailbreak.

Tot ce trebuie sa faceti este sa conectati terminalul la iTunes, sa ascultati o melodie din iTunes si apoi sa resincronizati tot ce aveti in iTunes cu terminalul. iTunes nu va sincroniza toata muzica, cu terminalul ci doar unele fisiere si in acest proces va readuce intreaga voastra muzica in aplicatia iPod.

Apple pare sa fi grabit destul de mult acest update pentru iOS si exista sansa ca alte erori sa apara in viitorul apropiat.

7 COMENTARII

  1. zaone, nu vreau sa fiu rau, dar apple e o companie perfecta… care are mult respect pt clienti si face produse atat hard cat si soft deosebit de bune. cred, mai degraba ca presiunea publicului e de vina pt bug-urile din ios 4.2.1. deci, noi suntem de vina pentru toate problemele din ios-ul asta nou, pentru ca l-am cerut prea repede.

  2. @ glm: esti extraordinar; nu vreau sa fiu rau dar tu pari genul de om care face ABSOLUT TOT ce ii spun parintii fara sa gandeasca macar putinel si asta doar pentru ca… parintii au spus-o deci e corect!

  3. bogdan, ca sunt extraordinar, o stiu, deoarece mi-au spus-o si altii, dar fiindca te-ai luat de parintii mei care sunt morti de ani buni, sa-ti fie rusine. Iar tu cel care gandesti “a lot” trebuia sa te abti de la a face remarci lipsite de orice “intelighentie”, ce sa-i faci… sunt unii care se baga singuri in seama doar, doar va zice lumea ca sunt destepti…

    zaone, mi-ai sters un comentariu, te inteleg. Dar te rog sa-l publici pe asta, fiindca nu eu am inceput atacurile.

  4. salut Zaone. am facut updateul , si mie nu imi apar noile tonuri de sms … nu inteleg de ce. Tot ce am observat nou , e optiunea Print .