iPhone 4 inainte de Craciun la Vodafone si Cosmote

Ieri Cosmote anuntat, destul de discret, ca terminalul iPhone 4 va fi disponibil pana de Craciun in oferta proprie. Cosmote, al treilea operator telecom de pe piata din Romania, completeaza prin acest anunt lista operatorilor importanti care ofera terminalul iPhone 4 propriilor abonati. In anuntul de ieri se specifica faptul ca terminalul va fi disponibil pentru abonati inainte de Craciun, insa fara a se da o data exacta.

Intreband un reprezentant astazi despre disponibilitatea iPhone 4 am primit un raspuns asemanator, adica terminalul va fi disponibil “in curand” insa cu siguranta inainte de Craciun. Se pare ca piata smartphone-urilor din Romania se va “anima” in preajma sarbatorilor de Craciun cand clientii au bani de cheltuit.

Desi eu unul ma bucur sa vad ca operatorii cei mai importanti din Romania au iPhone 4 in oferta, ma gandesc totusi ca preturile pentru terminale vor fi destul de apropiate de cele practicate de Orange in prezent, adica destul de mari. Totusi, Cosmote comercializeaza terminale decodate si ar fi extrem de interesant sa vedem terminale iPhone 4 factory unlocked comercializate de Cosmote la preturi promotionale.