Apple vinde 2 milioane de piese si 450.000 de albume ale Beatles

A trecut doar o saptamana de la lansarea albumelor trupe The Beatles in iTunes Music Store si Apple anunta ca a vandut deja peste 2 milioane de piese si 450.000 de albume ale prestigioasei trupe. Probabil foarte multa lume a fost dezamagita la auzul vestii ca lansarea albumelor The Beatles in iTunes a fost marele anunt al saptamanii trecute, insa iata ca Steve Jobs a avut dreptate si lansarea a avut succes.

Majoritatea vanzarilor au fost generate de americani si asta in conditiile in care Amazon a scazut pretul cu 20$ pretul pentru aceleasi albume la scurt timp dupa anuntul celor de la Apple. Desi albumele celor de la The Beatles erau disponibile in foarte multe magazine online, iata ca Apple a „reinventat roata” si acum culege roadele unei campanii de marketing destul de agresive.

Articolul precedentiOS 4.3 disponibil pe 13 decembrie?
Articolul următorVideo: iOS 4.2 aduce suport pentru accelerometru in Safari
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.