Sony PSP Phone lansat pe 9 decembrie

4

Despre Sony PSP Phone am vorbit acum cateva saptamani si noul gadget al celor de la SonyEricsson ar urma sa fie prezentat in cadrul unei conferinte ce va avea loc pe 9 decembrie in Franta. Sony a pierdut destul de mult datorita terminalelor iPod Touch cu care Apple a cucerit o mare parte dintre gamerii care inainte foloseau gadget-urile celor de la Sony sau Nintendo. iDevice-urile nu sunt(toate) prin definitie gaming devices insa dezvoltatorii de aplicatii pentru AppStore au profitat de hardware-ul existent in terminale pentru a dezvolta jocuri cat mai interesante si complete atat din punct de vedere grafic, cat si din punct de vedere al gameplay-ului.

Cu Sony PSP Phone compania va incerca sa reatraga o parte dintre clientii pierduti insa parerea mea este ca Sony nu va reusi mare lucru mai ales daca terminalul lor nu va veni cu ceva intr-adevar inovator. Pana acum stim ca Sony PSP Phone va arata asa si va avea urmatoarele specificatii :

  • 1GHz-rated Qualcomm MSM8655;
  • 512 MB RAM;
  • Android 2.3.

Personal consider ca iDevice-urile vor putea fi detronate doar de catre un dispozitiv foarte bine dotat din punct de vedere hardware si cu un sistem de operare potent care are foarte multe aplicatii in spate iar Sony nu are asa ceva deocamdata.