Prima Pagina aplicatii Video: Sony Playstation Phone prezentat

Video: Sony Playstation Phone prezentat

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O6cxaVRs60w[/youtube]

Zilele trecute a aparut pe internet un “spy video”(foarte prost filmat) in care era un tester ne prezenta destul de succint noua creatie a celor de la Sony Ericsson. Din acel video nu puteam distinge prea multe despre noul terminal, insa aseara au aparut pe internet alte 2 clipuri video care prezinta in detaliu noul terminal. Dupa cum vedeti si din clipul video, Sony Playstation Phone este un fel de hibrid intre telefon mobil si gamepad datorita acelui slider care are montate butoane de pe un gamepad. Telefonul nu ara prea grozav din punct de vedere estetic si acel slider pare a duce lipsa de cateva butoane in mijloc.

Lasand la o parte aspectele de ordin fizic, cel mai mare minus al acestui telefon e reprezentat de lipsa jocurilor special facute pentru a fi compatibile cu terminalul. Android Market are destule jocuri, insa nu toate sunt la fel de bune precum cele din AppStore si nu stiu daca exista vreunul care sa fie compatibil cu Sony Playstation Phone.

Voi ce parerea veti, are vreo sansa smartphone-ul asta?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XuYe0bZYrqw[/youtube]

 • catalin

  nu cred.

 • AlexI

  Pentru pustii de 14-15 ani va fi raiul pe pamant.Acum ramane de vazut cu autonimia,pe PSP-ul meu ma joc lejer vreo 5 ore.

 • cucubau

  mai zaone de unde ti-a venit sa spui ca nu are jocuri compatibile de vreme ce nu a fost inca lansat? pe de alta parte zvonurile spun ca la achizitie utilizatorii vor primi moca 10 jocuri, parca pe engadget am citit, ceea ce deja e foarte tare, fata de iphone care 1 an de zile nici macar appstore nu a avut si dupa inca 1 an au inceput sa apara jocuri de calitate, so…da eu cred ca va fi un succes, dar dupa cum spune si alexl mai sus depinde si de autonomia bateriei, care personal cred ca va fi buna avand in vedere grosimea device-ului.

 • Foarte buna comparatia ta. Cand a aparut iPhone nu existau magazine virtuale de aplicatii de genul celor de acum so? Sony trebuie sa vina cu ceva 100% potent sa concureze pe piata, altfel e doar un nou produs Sony sortit pieirii.

 • Gagauza

  bestial….

 • AlViN

  E o iconita pe ecranul telefonului care se numeste play station… Ma gandesc ca poate fi un appstore special nu?

 • AlexI

  Nu e un appstore.E o librarie cu jocuri,filme si poze.

 • skullmanx

  Ca orice playstation, fie el PSP sau PS3, probabil si acest mobil o sa aiba PlaystationNetwork Store integrat, nu vad de ce s-ar numi “PSP Phone” altfel. Si dupa cum stiti (sau nu) PSN Store e un fel de app store, dar cu jocuri mult mai bune (fiind varianta digitala a UMD-urilor…si hai sa nu comparam un God of War Ghost of Sparta cu Angry Birds 🙂 ).
  Cum a zis si cucubau, cumparatorii o sa primeasca 10 download-uri gratuite prin PSN, deci nu cred ca jocurile o sa fie problema, deoarece NU o sa se bazeze pe aplicatiile Android.

  Nu sunt singur, dar presupun ca acel slider care “pare a duce lipsa de cateva butoane in mijloc” probabil sunt 2 joystick-uri pe baza de touch.

  Ramane de vazut daca device-ul o sa prinda la public, dar dupa parerea mea, ar putea fi un device de succes cu toate jocurile de PSP si PS1 disponibile pe PSN….si 2 joystick-uri.

 • skullmanx

  De pe engadget: http://www.engadget.com/2010/10/26/the-playstation-phone/
  http://www.engadget.com/2010/12/03/playstation-phone-zeus-z1-caught-on-video-again-this-time-you/

  1.”the handset does indeed have a long touchpad in the center which is apparently multitouch”
  2.”there is support for microSD cards”…pentru a downloada de pe PSN Store, ca si PSP-ul.
  3. “this phone will actually play PlayStation games.”

  Ar fi fost chiar o mare prostie din partea celor de la sony sa poti rula doar aplicatii android pe un PSP phone:)

 • Tigris Regalis

  Pare a fi un produs specializat pentru o anumită nișă de piață, adică pentru doritorii de jocuri PSP. Problema va fi să îi convingă Sony pe producătorii jocurilor respective să le recompileze pentru Android, având în vedere că este foarte ușor să furi jocuri pe Android, astfel încât jocuri precum Angry Birds s-au lansat pentru Android ca “free and add supported”.

 • Tigris Regalis

  @Skullmanx: Nu înțeleg de ce compari God of War cu Angry Birds, o fi având cel din urmă vânzări mai bune decât primul, dar este un alt gen de joc. Mai bine compară cu jocurile Hero of Sparta pentru iPhone – și mai sunt și altele de acest gen pentru iPhone, selecția nu este nici pe departe așa de limitată pe AppStore precum pe PSN sau pe Android Market, din contră.

 • colin

  nu sunt gamer, dar de multe ori cand ma joc pe iPhone simt nevoia unor butoane fizice, deci s-ar putea sa prinda destul de bine nu doar pt pustani de 14-15 ani, ci chiar pana la 30

 • vlad

  eu nu stiu daca ar trebui sa numiti nisa piata formata din cei 62 mil. de utilizatori de PSP. vor migra foarte multi la PSP Phone.

 • Pingback: Sony si HP anunta competitori pentru iDevices()