Video: Viber aduce apeluri VoIP gratuite pe iPhone

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UAVE8djwnTQ[/youtube]

Viber este o noua aplicatie disponibila in AppStore care permite utilizatorilor sa faca apeluri VoIP gratuite intre ei. Aplicatia este 100% gratuita si functioneaza cu orice iPhone, nu necesita inregistrarea unui username sau achitarea vreunei taxe, tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti numarul de telefonsi sa incepeti sa sunati. Desigur ca aplicatia nu permite apeluri VoIP gratuite decat cu utilizatori ai aceleasi aplicatii, insa ganditi-va ca puteti suna gratuit de oriunde, oricand si fara nici un cost daca folositi o retea Wi-Fi. Daca sunati de pe 3G atunci veti inregistra trafic, insa nu atat de mult precum in cazul unui apel 3G, spre exemplu. Urmatorul update al aplicatiei ar urma sa aduca posibiltiatea de a trimite SMS-uri gratuite intre utilizatori.

Viber este gratuita in AppStore si va recomand sa o luati acum cat mai aveti ocazia pentru ca ar putea fi retrasa in curand datorita faptului ca foloseste niste API-uri private.

Pretul initial:
Numele:
Viber – Free Phone Calls

Gratuit





Developer: Viber Media Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: Viber is an iPhone application that lets you make free phone calls to other iPhone users that have Viber installed. When you use Viber, your phone calls to any other Viber user are free, and the sound qual…