Prima Pagina iOS Gazduire.ro ofera primul serviciu de gazduire cu CPanel adaptat pentru utilizatorii de...

Gazduire.ro ofera primul serviciu de gazduire cu CPanel adaptat pentru utilizatorii de iPhone

Pentru ca zilele astea am tot cautat diverse aplicatii pentru iPhone, am descoperit Control Panel Lite, care mi s-a parut o idee geniala pentru cei care vor sa-si managerieze site-urile de pe iPhone, dar odata cu ea am descoperit si controversa merge/ nu merge.

Asa ca am trecut la testat. Si pentru ca stiam ca Gazduire.ro a integrat cpanel-ul pentru a facilita administrarea site-ului/ site-urilor, am zis sa incerc aplicatia pe un site hostat de Gazduire.ro. Rezultatul: aplicatia nu functioneaza si nu mi s-a intamplat numai mie, ci si altora, pe alte site-uri http://itunes.apple.com/us/app/control-panel-lite/id339410963?mt=8 (vezi comentariile)

Prin urmare, pentru ca varianta free a aplicatiei Control Panel Lite nu a mers, am inceput sa ma uit peste optimizarea cpanelului Gazduire.ro pentru iPhone. Si am descoperit ca Gazduire.ro a dezvoltat o interfata speciala de cpanel pentru accesarea site-urilor gazduite la ei, de pe mobil.

Pe mobil, cpanelul Gazduire.ro arata impecabil. Poti sa vezi statistici despre contul tau, poti adauga conturi de e-mail, noi useri etc.

Pentru ca mi-a placut cum au optimizat cpanelul pentru mobil, am mai cautat pe site-ul lor si am vazut ca au o promotie interesanta de sfarsit de an – pachetul de hosting G 30 (40 de domenii gazduite, 40 de domenii  parcate, 30 GB spatiu hdd, trafic nelimitat, adrese de e-mail nelimitate) si bonus, serviciul de alerte trafic.ro (te anunta prin SMS /e-mail cand site-ul nu merge, paginile se incarca greu sau utilizatorii intalnesc o pagina de eroare).

Mi-a placut oferta, mai ales ca, achizitionat separat, serviciul de alerte trafic.ro costa 5 euro/luna. I-am intrebat pe cei de la Gazduire.ro  daca se gandesc, pe viitor, sa creeze pachete/ oferte speciale pentru dezvoltatorii de aplicatii mobile sau proprietarii de site-uri care targeteaza utilizatorii de mobile.

Raspunsul lor: “Pe moment este greu de imaginat un viitor care va fi exclusiv mobil. Probabil ca vom fi pusi la incercare de site-urile care-si vor crea subdomenii pentru mobile, care vor avea nevoi diferite de site-urile clasice.Si da, pentru momentul acela suntem pregatiti”

 • Am inteles opinia ta cucubau, daca postai comentariul cu o adresa de e-mail valida era mai ok, ai dreptul sa o faci din nou cu un e-mail valid.

 • cucubau

  Sa-l F.. pe ala care mi-a folosit nick-ul. Acum oricum m-am intregistrat

 • Era un competitor al gazduire.ro. Stiu ca o persoana din acea firma posteaza si aici insa m-as fi asteptat sa o faca fara sa recurga la asemenea metode.

 • Pingback: Tweets that mention Gazduire.ro ofera primul serviciu de gazduire cu CPanel adaptat pentru utilizatorii de iPhone -- Topsy.com()

 • Cucubaule

  Nu sunt nici un competitor, nu am nici o treaba cu firmele de hosting nici din Romania nici din afara. Firma specificata de tine nu a pus coada la pruna si nici nu a facut template-ul pentru teminale mobile. Nu stiu cine sunt cei de la gazduire.ro e prima data cand aud de ei, nu e corect sa atribui munca facuta de altcineva. Ei pica prost la faza asta, nu (neaparat) tu. Repet am nimic cu ei, probabil au servicii bune de gazduire.

  la ce metoda am recurs ? ca nu am pus o adresa de mail valida ? vai…

  zaone: cucubau (“original”) are voie sa recurga la astel cuvinte in comentarii ? Chiar nu stiam ca exista un “cucubau” pe aici.

  PS: adresa de email este valida.

 • cezarica

  Ai incercat Analytics? Ce faci in CPanel de ai nevoie de ceva pentru iPhone?

 • Aia e pentru google analytics, e o chestie total separata de ce se discuta aici.

 • *cough* BULLSHIT *cough*

 • cezarica

  Stiu ca e, te intrebam ca fapt divers. Totusi ce faci in CPanel de ai nevoie de access zilnic de pe telefon? 🙂 La un search gugal pe termenul ‘iphone cpanel’ am gasit mai multe aplicatii, le-ai incercat pe toate, sau asta e doar o reclama mascata? 😀

 • Well ai acces total din telefon. Poti sa faci cam ce vrei, am testat cateva functii si functioneaza destul de ok pe iPhone. Daca iti “crapa maseaua” odata si ai nevoie sa faci ceva in CPanel ca sa-ti mearga site-ul, uite ca poti.