Concurs: Castiga unul din cele 5 coduri gratuite pentru jocul Treasures of Montezuma

Treasures of Montezuma este un joc cu caracteristici inovatoare, în care trebuie sa activati tomtemuri antice prin rezolvarea a cat mai multe puzzle-uri intr- anumita limita de timp. Pentru a rezolva aceste puzzle-uri trebuie sa potriviti cate cel putin 3 pietre de aceeasi culoare si veti declansa reacţii în lanţ care va permit sa colectati toate diamantele de care aveti nevoie pentru a trece la nivelul urmator. Odata cu rezolvarea acestor puzzle-uri veti urmari si povestea doctorului Emily Jones care incearca sa rezolve un mister antic ce ar puteatransforma lumea.

In joc veti avea parte de pietre care vor exploda daca sunt potrivite corect iar aceste explozii va vor ajuta sa rezolvati cat mai repede fiecare nivel. Din punct de vedere grafic consider ca ar trebui actualizata grafica pentru Retina Display deoarece Treasures of Montezuma este un joc interesant, un joc ce poate crea dependenta, un joc care va pune la incercare puterea de concentrare si capacitatea de a rezolva puzzle-uri destul de complicate intr-o perioada cat mai scurta de timp.

Iata ce features are aplicatia :

  • 41 de nivele inlantuite de-a lungu a 5 episoade;
  • 2 nivele de dificultate;
  • 4 jocuri bonus organizate in 8 nivele bonus;
  • 6 puteri bonus;
  • 6 toteme de putere ce pot fi activate;
  • 9 trofee ce pot fi castigate.

Pentru a participa trebuie doar sa lasati un comentariu cu textul Particip. Nu e nevoie de conturi pe Twitter/Facebook, Concursul se va incheia diseara la ora 22:00.

Acest concurs a fost facut de zaone.ro in colaborare cu Alawar.com. Firma Alawar.com a avut bunavointea de a ne oferi aceste coduri pentru concurs si le multumesc pentru asta. Va recomand sa vizitati portofoliul companiei Alawar pentru ca destule jocuri pentru iDevices/Mac si poate gasiti ceva care va intereseaza : iPhone, iPad, Mac. Totodata va recomand sa vizitati promotia Winter Specials organizata de Alawar unde veti gasi jocuri interesante la reducere.

[poll id=”37″]

UPDATE: Castigatorii celot 5 coduri sunt : Justinian Popa, Cristian Herman, Dragomir filip, aditu_, Razvan Ilie.