Unreal Development kit publicat, fa un joc asemanator cu Infinity Blade acum!

Inainte de lansarea jocului Infinity Blade in AppStore, cei de la Chair Entertainment ne-au promis ca vor lansa development kit-ul in baza caruia a fost facut jocul pentru a da posibilitatea si altor dezvoltatori de jocuri sa faca jocuri la fel de bune din punct de vedere grafic. Acest development kit a fost publicat ieri de catre Epic Games si este disponibil oricarei persoane in anumite limite. Development kit-ul este gratuit pentru cei care il folosesc in scopuri personale, insa daca doriti sa faceti jocuri si sa le vindeti in AppStore atunci trebuie sa platiti 99$ pe an pentrua  folosi kit-ul si trebuie sa dati 25% din incasarile peste 5000$ celor de la Epic Games.

In teorie ideea celor de la Epic Games este buna deoarece vom vedea tot mai multe jocuri foarte bune din punct de vedere grafic in AppStore. Din punct de vedere al developerilor, situatia nu e chiar atat de roz pentru au de platit jumatate din profit catre Epic Games si Apple : 25% din incasarile peste 5000$ catre Epic Games si 30% din orice vanzare catre Apple.

Personal nu cred ca vor exista foarte multi developeri care vor renunta la jumatate din profit in favoarea celor 2 companii, dar nu se stie niciodata.