Video: World Lens traduce cuvinte in timp real pe ecran! Un translator futuristic pe iPhone!

5

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h2OfQdYrHRs[/youtube]

Word Lens este o noua augmented reality app care traduce in timp real cuvintele inregistrate de terminal cu camera din spate. In caz ca nu ati inteles, vorbim despre inregistrare video in timp real si traducere instantanee a cuvintelor direct pe ecranul telefonului direct in locul celor afisate. Uitati-va la video si veti intelege despre ce vorbesc, eu unul am ramas foarte uimit de ceea ce poate aceasta aplicatie si probabil multa lume a ramas cu gura cascata dupa ce a vazut in ce mod poate fi folosita aplicatia.

Aplicatia este deocamdata gratuita in AppStore insa vorbim doar despre o versiune demo care inverseaza cuvintele insa numai cuvintele in engleza pentru ca romana nu cunoaste deocamdata. In momentul de fata dezvoltatorii aplicatiei lucreaza la implementarea altor limbi in aplicatie iar fiecare language pack va costa 4.99$ si va putea fi achizitionat prin intermediul unui in-app purchase.

Word Lens functioneaza fara o conexiune la internet, are nevoie doar de camera voastra indreptata catre text iar algoritmii implementati in aplicatie traduc instantaneu toate cuvintele.

So, is this cool or not?

Pretul initial:
Numele:
Word Lens

Gratuit

Developer: Quest Visual
Categoria: Travel


Descriere: Instantly translate printed words from one language to another with your built-in video camera, in real time! Use Word Lens on vacation, business travel, and just for fun.

Language pairs currently availa…


Dimensiunea aplicatiei este: 3.1 Mb