VLC Streamer iti permite sa vizionezi orice film din calculatorul tau!

VLC Streamer este o noua aplicatie pentru iDevices care ne permite sa face streaming video de pe PC catre iDevices folosind doar o conexiune Wi-Fi. VLC Streamer este compus din 2 componente : o aplicatie pentru iDevices si un program server care trebuie instalat in calculator(Mac/PC). Programul din calculator ofera iDevice-ului acces la intregul hard disk al calculatorului vostru iar prin intermediul aplicatiei puteti selecta orice film din calculator si il puteti vedea in timp real, calculatorul facand conversia pe masura ce vizionati filmul.

Partea buna a acestei aplicatii sta in faptul ca puteti vedea orice format video pe iDevices deoarece calculatorul este cel care face conversia intr-un format acceptat de terminalul vostru. Aveti mai multe setari pentru calitatea video si in functie de ele veti stabili si calitatea stream-ului. Eu am incercat sa fac streaming unui film in format .avi de pe laptop pe iPhone 4 la calitate High cu High bandwidth si din pacate stream-ul avea intreruperi si calitatea audio era sub medie.

VLC Streamer este o aplicatie universala si este disponibila in 2 versiuni : una lite care e gratuita si una full care costa 0.79€. Va recomand sa o testati inainte de a o achizitiona pentru a nu va trezi cu surprize neplacute. Aplicatia server pentru PC o puteti descarca de aici.

Pretul initial:
Numele:
VLC Streamer

0.79





Developer: Rob Jonson
Universala
Categoria: Entertainment


Descriere: Sit anywhere in your house and watch movies or TV shows on your iPhone, iPod or iPad.
Streamed over wifi
Directly from your computer (Mac or PC)

Can these guys do no wrong Seriously, if only other app d…


Dimensiunea aplicatiei este: 1.5 Mb


7 COMENTARII

  1. Mai exista o aplicatie, Air Video, care face acelasi lucru, dar mult mai bine. Am vizionat filme 720p (.mkv) fara intreruperi cu sunet si calitate video identica cu cea de pe Mac. Give it a try!

  2. aplicatia air video este exceptionala, functionand atata pe wi-fi cat si pe 3g.
    pe fiecare tip de conexiune, pentru o vizualizare fara intreruperi, se pot seta vitezele de streaming, subtitrarile fiind suportate cu caractere romanesti.
    recomand cu caldura.

  3. Puteți încerca la fel de bine si ZumoCast aplicatie gratuita care permite streamingul nu numai video dar si a documentelor si melodiilor de pe PC.