AppStore reactiveaza iTunes Connect, aflam ca dezvoltatorii au generat multe vanzari

Pana astazi Apple le-a restrictionat dezvoltatorilor de aplicatii accesul in iTunes Connect, platforma prin care dezvoltatorii trimit aplicatii pentru aprobare in AppStore si prin care isi administreaza aplicatiile acceptate. Odata cu redeschiderea iTunes Connect-ului, au aparut si primele informatii oficiale cu privire la aplicatiile care au inregistrat cele mai multe descarcari pe perioada sarbatorilor.

Una dintre cele mai descarcate aplicatii in cursul ultimelor zile a fost Camera+, o aplicatie care a revenit in AppStore cu doar putin timp inaintea sarbatorii Craciunului dupa ce fusese initial retrasa datorita unor incalcari ale SDK-urilor Apple. Inainte de inchiderea iTunes Connect Camera+ era pe locul 2 in topul celor mai achizitionate aplicatii iar astazi a fost clasata pe locul 13 desi a inregistrat 80.000 achizitii, deci va puteti imagina si singuri cat de multi bani au facut dezvoltatorii in aceste cateva zile.

So, anul acesta Apple a vandut peste 1 milion de iPhone/iPod Touch-uri si probabil cateva sute de mii de tablete iPad iar dezvoltatorii de aplicatii au inregistrat vanzari de zeci/sute de mii de dolari in doar cateva zile.