Terminalul iPhone a fost cel mai popular obiect vandut pe eBay in anul 2010

Anul acesta iDevice-urile “au facut legea” in ceea ce priveste cautarile pe internet insa iata ca situatia este identica si in ceea ce priveste vanzarile pe eBay. Celebra companie americana a publicat un top al celor mai bine vandute obiecte ale anului 2010 si terminalul iPhone (impreuna cu obiectele vandute in legatura cu el)  se afla pe primul loc inaintea celebrei papuse Barbie. Terminalul iPhone(impreuna cu obiectele vandute in legatura cu el) a inregistrat peste 1.6 milioane de vanzari, in timp ce papusa Barbie(impreuna cu obiectele vandute in legatura cu el) a  generat doar 1.2 milioane de vanzari iar celebrele jucarii Hot Wheels au generat 800.000 vanzari.

Tableta iPad se afla abia pe locul 5 cu putin peste 600.000 de vanzari insa avand in vedere ca vorbim despre un produs lansat anul acesta as zice ca e un loc mai mult decat bun mai ales ca a reusit sa intreaga orice alt dispozitiv din aceeasi categorie.

Iata intreaga lista :

  1. iPhone
  2. Barbie
  3. Military jackets
  4. Hot Wheels
  5. iPad
  6. World cup
  7. The Beatles
  8. Silly Bandz
  9. Alice in Wonderland
  10. New Orleans Saints

Apple incheie “un an de poveste” si se pregateste sa isi depaseasca preformantele din 2010 cu un nou model al tabletei iPad, un nou iPhone si desigur un nou iPod Touch. Dar astea nu vor fi singurele produse pe care Apple ni le va prezenta in 2011.