Prima Pagina Android Video: Music Player-ul din Android Honeycomb aduce audio streaming pentru smartphones

Video: Music Player-ul din Android Honeycomb aduce audio streaming pentru smartphones

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x1rV6MmjOmI[/youtube]

In clipul video de mai sus avem o demonstratie a aplicatiei pentru muzica din urmatoarea versiune a Android OS, Honeycomb. Sincer sa fiu aplicatia arata destul de bine, are elemente interesante si o organizare asemanatoare cu cea a galeriei pentru poze ale tabletei iPad. Trecem peste asta ca suntem obisnuiti cu Google care copiaza tot ce prinde. Anyway, printre setari descoperim ceva foarte interesant, posibilitatea de a face streaming audio de pe internet. Apple promite de mult timp ca va implementa asa ceva in iTunes sau aplicatia iPod insa pana acum nu am avut ocazia de a face streaming audio decat prin intermediul unor aplicatii 3rd party.

Ce parere aveti espre noua aplicatie facuta pentru Android Honeycomb? Credeti ca Apple va implementa un sistem de streaming pentru melodii din moment ce Google o va face in curand?

  • vlad

    cei de la google stiu numai sa copieze dupa apple.oricum pana sa ajunga google-u apple mai au numai pe net e mai tare androidu-u si are flash-uri.

  • degeaba tot nu are fluiditatea din un ios.. poate o sa il aibe in android 5.0 🙂 deja sunt la 3 si tot face frames random in menius sub menus photos etc..

  • Tigris Regalis

    Motivul pentru care Apple nu a implementat încă streaming pe net în iTunes, deși a dezvoltat deja softul necesar (vezi AirPlay), îl reprezintă opoziția marilor studiouri de înregistrare, care se tem că streaming-ul le va reduce vânzările și în consecință refuză să acorde licențe pentru streaming.

    De aceea, fie streaming-ul din Android se va face ilicit, ceea ce ar atrage pe Google într-o multitudine de procese costisitoare; fie va fi implementat, însă inutilizabil în fapt, până ce studiourile se răzgândesc în privința licențelor pentru streaming, deci un nou feature care va fi doar pe hârtie, fără relevanță practică (precum cititorul de coduri NFC pe care l-au anunțat, sau precum suportul pentru flash în browser, care după atâtea versiuni succesive de Android este tot în Beta și tot jalnic).

  • Zaone te rog poti spune cu ce aplicatii ai facut audio streaming de pe iphone? Mersi