Cel mai bun joc pentru iOS al anului 2010!

Cu ceva timp in urma v-am cerut sa listati cele mai bune jocuri ale anului 2010, intr-o maniera subiectiva desigur. M-am uitat peste comentariile voastre si am alcatuit o lista cu 5 dintre cele mai bune jocuri ale anului 2010, ghidandu-ma desigur dupa raspunsurile date de voi. Angry Birds, Infinity Blade si Fruit Ninja cred ca sunt cele mai mentionate jocuri, insa aici alegem doar 1, cel mai bun, so let the voting being! In top aveti 5 dintre cele mai populare jocuri ale anului 2010. Daca topul meu este nesatisfacator pentru voi atunci va rog sa lasati intr-un comentariu numele celui mai bun joc in viziunea voastra.

[poll id=”40″]

In ceea ce priveste un top al aplicatiilor, cred ca ar fi de prisos sa fac un top al celor mai utile/bune aplicatii ale anului 2010 avand in vedere ca exista destul de putine cu adevarat utile pentru romani. Aici e vorba despre o alegere pur personala asa ca puteti lasa intr-un comentariu cea mai utila aplicatie pentru iDevices din anul 2010.

41 COMENTARII

  1. Cred ca, din punct de vedere al folosirii tehnologiei din spatele iOS, Real Racing 2 si Infinity Blade sunt alegerile evidente. Dar primul bate de departe prin gameplay.

  2. de departe angry birds…
    @robert: lasa-ne tata pe noi cu turma noastra si mergi tu unde vezi cu ochii. Cand alegi cat este de bun un joc te uiti la toate aspectele nu doar la unul.

  3. Cut The Rope

    Nu inteleg de ce asa putine lume l-a votat…. e relativ in aceeasi categorie cu Angry Birds, adica puzzle, insa e mult mai bun, acolo chiar gandesti, nu arunci cu gaini la intamplare…
    Angry Birds intra la mine in Top 5, insa nu pe 1.

  4. Am ales Real racing 2 pentru calitatea grafica si pentru gameplay, dar mai mult ma joc Angry Birds, poate pentru ca stagiile sunt mai scurte si il pot intrerupe mai des. La RR 2, nu ma pot dezlipi asa repede de o cursa:) La multi ani tuturor si un 2011 mai bun va doresc! Zaone, keep up the good work si poate avem o supriza in primele zile ale lui 2011 cand pe zaone.ro va aparea prima stire ref UL pt 4.1 :)))

  5. Sa nu uitam ca vorbim si de popularitate. Un joc popular, descarcat/cumparat de milioane/zeci de milioane de oameni merita titlul de cel mai bun joc, altfel nu ar fi fost in toate topurile.
    @GEXU: Un joc bun se vinde bine nu? Nu am vrut sa intru in detalii tehnice sa compar grafica/gameplay/bla bla, pur si simplu cel mai bun/popular/descarcat/jucat joc.

  6. Parking Mania
    Flick football
    Fragger
    Train conductor
    I dig it
    Fieldrunners
    Doodle Kart

    Si multe altele…..habar nu aveti ce jocuri sunt misto pt Iphone,mi-e mila de voi cu Angry Birds,un joc foarte slab dupa standardele mele.

  7. @Robertddog : mi-e mie mila de tine ca pari un fanatic in materie de jocuri

    btw fruit ninja si infinity blade nu prea au ce cauta in top…personal cred ca jocul anului ar trebui sa aibe rating-ul cel mai mare si nu numar de vanzari record…multi cumpara apoi isi cer banii inapoi…so it doesn’t make sense

  8. alt robert care face pe interesantul… am vazut din jocurile pe care le-ai pus tu acolo ca iti plac care sunt standardele tale, foarte ridicare intr-adevar .. =))

  9. @nmaxe: 107 deocamdata.
    @‘Razvan Draghici’: Doar o imagine.
    Revin, e vorba despre vanzari multe, popularitate/etc. Daca un joc vi se pare bun dar e pe ultimele locuri in AppStore atunci nu e chiar atat de bun now is it? Repet, un joc bun se vinde bine, un joc bun e popular, un joc bun e cunoscut, indiferent cat de simplu e.

  10. Sunteti cam varza cam toti de aici si asta nu numai in materie de jocuri.Adevarat ca aproape 90% dintre Iphonisti sunt niste prosti care au spiritul de turma implementat in ADN.Sa fiti sanatosi cu totii si fericiti asa cum sunteti.Din cauza multora ca voi avem conducatorii ce-i avem si Romania este o tara de prosti si incompetenti.

  11. N.O.V.A
    Hot pursuit
    BMWF1
    Modern combat:sandstorm
    Modern combat 2
    Sentinel
    MOTOGP

    Angry Birds e un joc foarte bun, mai mult de relaxare, dar prefer sa folosesc terminalul la maxim pe jocuri cu grafica puternica.

  12. @Robertddog: Open your mind, daca un om nu iti impartaseste gandurile asta nu inseamna ca e prost si incompetent. Tu ai inteles gresit toata treaba asta, privesti lucrurile doar din prespectiva ta si refuzi sa accepti parerile altora. Cred ca ar trebui sa accepti si parerile altora si sa le contrazici parerea cu argumente valide nu cu injurii si expresii puerile. Altfel intri in categoria prezentata mai sus.

  13. M-am dus pe REAL RACING 2.
    Deşi a ieşit doar pe sfârşit, m-a surprins cu toate aspectele care fac un joc să fie pole-position în grila mea de valori.
    ABirdz e un kill-time app, l-aÅŸ juca în anticameră la dentist sau whatever similar … însa până la # 1 … e ceva cale …

  14. Zaoane,eu intotdeauna am acceptat ideea ca sunt prost,nu am deloc pretentia ca as fi destept si intotdeauna ma gandesc ca da,poate eu sunt in tabara care nu intelege si care este incuiata.Dar cred ca se vede cu ochiul liber ca in comunitatea Iphone se merge pe spirit de turma.Si de ce isi iau toti Iphone 4 si iphone in general?Cred ca doar 10% pt functiile sale si pt ce poti face cu adevarat cu el,sa-ti fie folositor.Restul….de fita,ca se poarta,este trendy si sa arati cati bani ai,ce avut esti.Cu comunitatea Iphone din intreaga lume,este ceva in conta firii,este ceva gresit.Multi cred ca avand in posesie un Iphone,fac parte dintr-un club select,de oameni inteligenti,cu pareri integre despre absolut orice.

  15. Desi am votat Infinity Blade, am in telefon si Real racing 2 eu cred ca ce-l mai tare joc pe 2010 este “SkySeige” care il joci cu tot corpul
    Si mai are si 3D si Retina…
    Parerea mea!

  16. @robemog: Ok, @robemog: Ok, fair enough. Este spirit de turma intr-adevar, dar asta nu se regaseste doar in ceea ce proveste produsele Apple. Cand vine vorba despre achizitionat un iDevice as spune ca vorbim de “fite” si am avut recent un foarte bun exemplu in acest sens, pur si simplu nu-mi venea sa cred ca o persoana s-a incapatanat sa isi cumpere un iPhone 4 dupa ce a butonat 1 minut telefonul meu(nu, nu e nimic special la telefonul meu, pur si simplu ideea de iPhone) desi nu avea habar despre nimic in legatura cu el.
    Cat despre topul asta, am spus ca e vorba despre popularitate, descarcari, achizitii/etc. Astea fac un joc bun/dorit, astea propaga un joc in topurile celor mai bune jocuri din lume.

  17. robertddog ti-as zice eu cateva, dar te iert ca (dupa nick) esti caine ca si mine
    dar asa dupa tine crezi ca toti “e prosti” iar numai tu esti desteptul aici? numai tu stii cu ce se mananca iphone-ul iar ceilalti il au doar de fite?

  18. TheDog,ai si tu dreptate,am si eu dreptate,fiecare avem dreptate in felul nostru.Hai sa nu ne mai certam din cauza unui telefon,sa fim sanatosi cu totii si sa ne vedem la anul cu alte polemici pe zaone.ro La Multi Ani !

  19. Robertddog, ma gandeam ca nu ai din moment ce vorbesti asa despre respectivii detinatori de terminale iPhone4 :)) si nu stii ca acest gadget intruneste orice dorinta fie ea fitza sau utilitate.
    Asa ca ce pana mea, e cel mai tare.
    UN AN NOU CU BUCURII! LA MULTI ANI!