Cel mai bun joc pentru iOS al anului 2010!

Cu ceva timp in urma v-am cerut sa listati cele mai bune jocuri ale anului 2010, intr-o maniera subiectiva desigur. M-am uitat peste comentariile voastre si am alcatuit o lista cu 5 dintre cele mai bune jocuri ale anului 2010, ghidandu-ma desigur dupa raspunsurile date de voi. Angry Birds, Infinity Blade si Fruit Ninja cred ca sunt cele mai mentionate jocuri, insa aici alegem doar 1, cel mai bun, so let the voting being! In top aveti 5 dintre cele mai populare jocuri ale anului 2010. Daca topul meu este nesatisfacator pentru voi atunci va rog sa lasati intr-un comentariu numele celui mai bun joc in viziunea voastra.

[poll id=”40″]

In ceea ce priveste un top al aplicatiilor, cred ca ar fi de prisos sa fac un top al celor mai utile/bune aplicatii ale anului 2010 avand in vedere ca exista destul de putine cu adevarat utile pentru romani. Aici e vorba despre o alegere pur personala asa ca puteti lasa intr-un comentariu cea mai utila aplicatie pentru iDevices din anul 2010.

Articolul precedentCate tablete iPad a vandut Apple de Craciun?
Articolul următorAplicatii gratuite pentru iPad, iPhone si iPod Touch – 31.12.2010
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.