Despre problemele cu butonul Home

Acum cateva luni am scris un articol in care va explicam o problema pe care eu o intampin cu folosirea butonului Home a terminalului iPhone 4. De atunci si pana acum absolut nimic nu s-a schimbat! Problema cu acest buton Home se manifesta indiferent daca am sau nu jailbreak, deci nu e o problema software  ci una hardware care din punctul meu de vedere isi va gasi rezolvarea doar printr-o schimbare a butonului. Astazi am observat ca problema e defapt mult mai raspandita decat am crezut initial deoarece pe TiPb.com am descoperit un articol in care autorul descrie exact aceleasi probleme raportate de mine cu cateva luni in urma.

Acolo se dau niste solutii software pentru rezolvarea problemei insa, trust me, nu exista nici o solutie software pentru problema aceasta. Intr-adevar, problema a aparut dupa ce am facut update la iOS 4.1 si nu am mai revenit la iOS 4.0.2 deoarece nu cred ca ar fi vorba despre o problema software, dar si pentru ca pe iPhone 3GS nu am problema aceasta desi are 4.1 instalat. Presupun ca e vorba despre o problema cu contactele butonului Home sau ceva asemanator, oricum daca situatia va continua asa atunci probabil va trebui sa il trimit la garantie.

Cati dintre voi experimenteaza ceva asemanator?

28 COMENTARII

  1. eu cu al meu, pana acum NU mi a facut double tap, si am incercat intr o seara citind articolul de 100 de ori…nimic…

  2. La al meu câteodată trebuie să apăs un pic mai tare pe butonul home să se aprindă ecranul când vreau să-l deblochez.A mai păţit cineva?

  3. mie 2 telefoane un 3gs si in iphone 4 mi-au fost inlocuite in service pentru problema semnalata de tine(de fapt la mine apasam butonul si nu facea nimic trebuia sa apas de 2, 3 ori sau mai cu fortza)

  4. Dar voi ati intampinat aceasta problema pe parcurs sau de la inceput?
    Eu l-am luat de la Cosmote si functioneaza impecabil,absolut nici o problema,nici macar cu semnalul,iar butonul Home la fel,nici o problema.
    Apropo,din cauza asta e buna garantia si nu SH-urile(bisnitzareala).

  5. Mai lasa dracu frate articolele despre tot felul de deviceuri care ba iti fac electrocardiograma ba fac de mancare!!!!! deja e strigator la cer zici ca am intrat pe un alt site 😐

  6. Si eu intampin aceasta neregularitate de la inceput si era cu 4.0 cand l-am cumparat si la fel face si acum.Nu mai des sau mai rar ci doar la fel.

  7. @catalin: La mine a inceput sa se manifeste la 2 luni dupa ce l-am cumparat.
    @eu: SI ce ai vrea tu sa citesti? Alea sunt accesorii revolutionare pentru iDevice-uri, wtf?

  8. Am iphone 4 de vreo 5 luni cred. Nu am avut deloc probleme cu butonul Home. 4.1, jailbreak Greenpoison, neverlocked.
    Inclin sa cred ca exista un lot care are probleme de hard cu acest buton.

  9. se pare ca mulți avem Pb asta…al meu are doua luni si am aceleași pb..pot apasa o singura data si sa Ma mute in background in loc sa iasă din pg…evident o Pb a contactului

  10. Buna,
    Si eu am aceasta problema de un timp pe iphone-ul meu 4 si am fost la un service si mi-a spus ca problema nu e fizica ci de software… am mai cautat pe forumuri raspunsuri si am vazut ca tot mai multi se plang de aceasta problema si , si ei banuiesc ca e o problema legata de soft.Sper sa se rezolve

  11. A inceput sa faca si al meu probleme. Double tap ori daca fac eu double tap el face unul singur. Nu stiu niciodata daca apas buton home ce se va intampla. Am sa il schimb si mai vad. Dupa un an a aparut problema

  12. salut zaone… am o problema cu butonul “home” merge doar cand il pun in mod DFU pot sa i dau restart cand e stins, dar cand telf este aprins nu merge . sti ce problema are ?

  13. salutare tuturor.
    am avut aceiasi problema cu butonul home care nu raspundea la comanda
    m-am documentat si iata ce am aflat.
    la mine a functionat
    1. Open an official Apple App like the clock or compass
    2. Hold the power button until u get the slide to turn off
    3. Hold down the home button until the slide to turn off goes away.