Prima Pagina Apple Video: Componentele iPhone 5?

Video: Componentele iPhone 5?

28

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S1BI8czhL1w[/youtube]

Site-ul smartmedic a publicat cateva poze in care prezinta o structura externa a antenelor terminalului iPhone 4, insa la o privire mai atenta veti observa ca defapt vorbim despre una usor reconfigurata. Observati ca in partea de sus a lateralelor exista o noua taietura care desparte antenele iar taietura de langa portul jack de 3.5mm a disparut complet. Diferente exista si in structura interna a terminalului unde Apple pare a fi lucrat ceva mai mult pentru a redefini modul incare sunt interconectate piesele.

Marea intrebare este : piesele sunt pentru iPhone 4 CDMA sau pentru iPhone 5? Parerea mea este ca acele piese sunt pentru terminalul iPhone 5 deoarece Apple nu poate risca lansarea unui terminal iPhone 4 cu un design modificat. Spun asta deoarece implicatiile unei asemenea lansari vor afecta destul de mult imaginea companiei mai ales dupa ce aceasta a negat cu vehementa ca iPhone 4 ar avea probleme cu antena.

Voi ce parere aveti, componentele sunt pentru iPhone 4 sau 5?

Articolul anteriorApple va lansa maine Mac AppStore-ul impreuna cu Mac OS X 10.6.6
Urmatorul articolVideo: Sony Ericsson Xperia Arc
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.