Video: Samsung Series 9 laptop este cel mai subtire notebook din lume?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YKgQNQ0gZAI[/youtube]

Samsung 9 series este cel mai nou laptop din oferta companiei Samsung si desi nu a fost prezentat inca la CES, cei de la Engadget au reusit sa obtina cateva informatii legate de aceasta noua minunatie. Samsung sustine ca acesta este cel mai subtire laptop din lume insa din pacate pentru ei situatia e usor diferita pentru ca, conform specificatiilor, acest laptop este la fel de subtire precum MacBook Air si cantareste cu doar 0.01 livre mai putin decat produsul celor de la Apple. Pe partea de hardware Samsung ofera mult mai multe, un procesor de ultima generatie, o tastatura backlit, boxe de 1.5W si un sub-woofer tot de 1.5 W.

Samsung sustine ca noul laptop este capabil sa atinga 6.5 ore de folosire ceea ce mi se pare destul de ok avand in vedere hardware-ul inclus. Samsung 9 series este un laptop foarte interesant care probabil ca fi un concurent pe masura MacBook Air-ului, mai ales ca ambele au pretul de pornire de 1.600$.

Iata si specificatiile hardware ale Samsung 9 series :

  • Procesor Intel  i5-2537M de 1.4 Ghz capabil sa atinga viteze de pana la 2.3 Ghz cu ajutorul functiei turbo boost;
  • 4GB DDR 3 RAM;
  • SSD de 128GB;
  • Display de 13.3 inch LED-backlit cu tehnologia SuperBright Plus si rezoluţie de 1366 x 768 pixeli;
  • 2 boxe stereo de 1.5W si un sub-woofer 1.5W;
  • Autonomie de pana la 6.5 ore;
  • Wi-Fi 802.11b/g/n, WiMaxi si Bluetooth 3.0;
  • HDMI, USB.

Ce parere aveti, va “musca” din cota de piata a MacBook Air?

9 COMENTARII

  1. iar negru… 🙁 nu imi sta in caracter sa tin seama de asemenea detalii dar airbook e mult mai cool:D parca da altfel un air book pe masa…iar pretul… de banii aia iti rupi spatele cu inca 1 kg si se justifica. Apple are preturi asa de mari fiindca se respecta si nu le sta in ” caracter” sa vanda bijuterii pe 2 lei, dar samsung ? iar faza cu 6.5 jumate autonomie… sa fim seriosi :)) apple are OS-ul special facut pt arhitectura lor, samsung are Win 7 :)) clar apple castiga la partea asta.

    iar performante, pentru ce ? oricum pe un asemenea laptop ai nevoie de mobilitate, rapiditate, stabilitate… doar nu te apuci sa te uiti la filme HD pe un ecran de 13 ” =))))))))

    Samsung-ul era frumos daca nu bagau baietii ditamai pretul ca niste aroganti ( de vazut si cazul galaxy tab unde sis de oprerare nu era optimizat pt tablete si era mai scump ca un ipad =)) ) iar produsele apple isi merita banii caci sunt echilibrate perfect. Iar daca vrei performanta iti iei un Mac Pro si ai terminat problema. Desigur banii sunt o problema, dar daca avem 2 produse asemanatoare la aceasi bani, unu urat si unu frumos… clar pe ala frumos il iei.

  2. Nice, dar inca ma astept ca orice notebook daca e sa fie portabil sa aiba modul 3G integrat, inclusiv cei de la Apple. Ipadurile cu 3G inclus au avut succes si ar trebui sa extinda putin si inspre macuri dotarea.

  3. Se pare ca Apple a impus un standard in noile tehnologii, in noul design al tabletelor si notebook-urilor!!

    Ce ai cumpara? un produs original (apple) sau un produs copiat (exemplu de mai sus) ?