Vyne – un accesoriu foarte interesant si foarte util pentru iPhone

Vyne este cu siguranta unul dintre cele mai inovative, interesante si utile accesorii pentru iPhone pe care le-am vazut vreodata. Accesoriul este format dintr-o banda elastica din plastic si un clips cu ajutorul caruia puteti fixa si folosi terminalul iPhone in cele mai variate pozitii. In poza de mai sus avem un exemplu care ne arata cum poate fi folosit terminalul atunci cand este prins in jurul gatului, insa Vyne este indeajuns de flexibil incat permite folosirea terminalulu ca si stand pe o masa.

Vyne este un dispozitiv in curs de brevetare, insa presimt ca va avea un succes destul de mare printre anumiti utilizatori de iPhone.

Vyne is a hands-free viewing accessory for the smartphone. It is designed to be worn sitting down in a stationary position for viewing media content for an extended period of time. Constructed of a flexible elastomer neck and plastic clip, Vyne allows users to easily watch movies, slideshows, and facetime in a variety of configurations & locations with maximum comfort and minimum fatigue.

8 COMENTARII