Prima Pagina Apple Poze: Schite pentru fabricarea iPhone 5 luate de la Foxconn

Poze: Schite pentru fabricarea iPhone 5 luate de la Foxconn

19

Un site din China a publicat cateva schite care conform lor ar fi luate direct de la fabrica Foxconn unde se produc terminale iPhone. In aceste schite avem reprezentat un terminal iPhone  si se presupune ca ar fi vorba fie despre versiunea CDMA a iPhone 4 fie despre viitorul iPhone 5 care ar urma sa fie lansat in vara. La o prima vedere nu se pot observa prea multe diferente intre acest design si cel al actualului iPhone 4, deci luati informatiile cu titlu de zvon pentru ca nu se stie daca aceste poze reprezinta intr-adevar un terminal iPhone ce nu a fost inca lansat pe piata. Interesant este ca aceste schite au si so stampila pe ele, deci este destul de probabil sa apartina companiei Foxconn.

In caz ca ati uitat, va recomand sa vizionati si filmul cu prezentarea presupuselor componente noi pentru iPhone 4 CDMA/5.

Articolul anteriorApple cauta un nou CFO
Urmatorul articolVideo: iPad 2 prezenta la mai multi producatori de accesorii de la CES 2011?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.