Prima Pagina Apple iPhone 4 alb prezentat pe site-ul Verizon

iPhone 4 alb prezentat pe site-ul Verizon

In agitatia lansarii cineva de la Verizon a publicat pe site-ul operatorului o imagine in care erau reprezentate atat versiunea alba cat si cea neagra a terminalului iPhone 4. Stim deja ca Apple a amanat de cateva ori lansarea acestei versiuni a terminalului si se presupune nu o mai lansa vreodata. Lasand acestea la o parte, Verizon a publicat versiunea alba odata cu oferta pentru iPhone 4 deci Apple ar avea inca in plan sa comercializeze acest dispozitiv la scara larga poate din primavara.

Sa nu va imaginati ca dispozitivul se mai regaseste in oferta celor de la Verizon. La scurt timp dupa publicarea ofertei, Verizon a scos imaginile cu versiunea alba a terminalului iPhone 4 de pe site-ul oficial, semn ca totul a fost doar o eroare din partea echipei care se ocupa de site-ul celor de la Verizon.

Credeti ca vom putea achizitiona vreodata versiunea alba a iPhone 4 de la Apple? Eu sunt aproape ferm convins ca nu vom avea vreodata aceasta posibilitate.

 • scalpel_diem

  asta cu “aproape ferm convins” e ca in bancul ala: era fata mare?…raspuns: asa si asa :)…esti ferm convins sau aproape? :)…glumesc…oricum ceva e clar, banditi mai mari ca astia de la Apple mai rar…ne-ar vinde si painea cu titlul “reinventing the bread” sau ” this will change the way you eat breakfast…forever” :)))…imi e sa nu le pice sandramaua cand o sa “reinventeze” unii cozonacul 😉

 • cezarica

  Stirea nu mai este de actualitate pentru ca intre timp au “remediat” greseala. Tind sa cred ca au pus informatia aia cu alb doar pentru a crea umpic de vâlvă.

  Apropo, pre-order pe 3 Februarie si achizitionarea lor incepand cu 10 Februarie 2011. bazandu-ne pe imaginile de la conferinta Verizon, terminalul iPhone 4 rula iOS 4.2.5 (8E128). 🙂

 • fabby

  update: a disparut cel de culoare alba

 • Tigris Regalis

  Ar fi interesant să apară versiunea albă și toate prognosticurile negative să fie date peste cap, dar și mai interesant ar fi să apară cu antena modificată ca la versiunea CDMA – atunci să vezi ce agitație se declanșează!