Prima Pagina Apple iOS 4.3 si noua solutie de unlock

iOS 4.3 si noua solutie de unlock

Aseara v-am spus ca noua solutie de unlock ar putea fi disponibila pe 3 sau 10 februarie dupa lansarea iOS 4.2.5 care teoretic ar trebui sa fie disponibil pentru toate iDevice-urile. Avand in vedere recentele zvonuri privind iOS 4.3 si implementarea functiei Personal HotSpot prin intermediul acestei versiune a iOS, atunci ma simt nevoit sa rectific ce am spus aseara. Daca Apple nu va lansa iOS 4.3 pe 3 februarie pentru toate dispozitivele sale atunci Dev Team nu are nici un motiv sa scoata noua solutie de unlock pentru iPhone 4 avand in vedere ca iOS 4.3 va fi disponibil probabil in februarie sau cel tarziu in martie.

Desigur ca eu fac doar presupuneri aici, acestea ar putea fi false, insa luati incalcul faptul ca Dev Team ar putea lansa solutia de decodare astazi, maine sau poate peste 2 luni.

 • Share it please!

 • mysku82

  “Dev Team ar putea lansa solutia de decodare astazi, maine sau poate peste 2 luni.”
  Am ras dar e un ras sec deoarece imi vine sa il sparg cand il vad pe birou :))

 • ES

  sau la vara:), cu noul iphone,,,,,,,,,,,, sau niciodata

 • Salamaleco

  Haha,buna asta…cum sa lanseze ma azi sau maine cand ei nici macar nu au gasit vreo solutie exacta de decodare sau untethered jb 4all ideviceurilor

 • NB2010

  Nu va inteleg pe cei care asteptati unlock, nu ati stiut ca nu merge in alta retea in momentul cumpararii iphoneului ? Ati aflat dupa ce ati cumparat sau cum ? Sau ati stiut dar tot ati cumparat sperand ca o sa mearga. Mda, Dev-Team e de vina.

 • Stefan

  Asta cam suna a titlu de “Cancan” sau “Libertatea” 🙂 Presupun ca toti cei care asteapta unlock de la DevTeam pentru iP4 au tabarit pe zaone.ro… dar s-au dezumflat repejor.

 • fabby

  daca ei amana pana in ianuarie sa stiti ca apare in februarie daca amana pe februarie apare prin martie….deci daca stai si te gandesti logic o noua solutie de jailbreak si unlock o sa vedem la iphone 5 :))

 • Tigris Regalis

  Ce soluție de unlock să mai scoată, că n-au vreo soluție nici pentru versiunea actuală de iOS, ci acel improvizat workaround cu baseband-ul de la iPad (nici măcar jailbreak nu pot să facă la ultimele terminale fără piratarea versiunii beta de iOS), care a creat multe probleme utilizatorilor.

  Eu nu cred că vom mai vedea vreo versiune de unlock fără riscuri și probleme semnificative pentru utilizatori, se pare că s-au cam dus vremurile alea. Pentru iPhone 5 nici atât.

 • Pingback: Tweets that mention iOS 4.3 si noua solutie de unlock -- Topsy.com()

 • DjCultus

  Pai noul update asta vine cu un BB nou ! Ca sa vezi dobitocii ! Cum draq sa scoti unlock atunci , când nu o sa știi cu ce vine 4.2.5 in fisiere ! :))):))! Vai de Steaua lor , după ce k unii si-au 😉 GPS-ul cu BB de iPad pe iPhone ( cred k rade cu gura pana la cer steve ) acum o mai tranteste si ca ” soluția apare la 4.2.5 ” ! Sa nu ii apară masa …da nu mai zic nimic ! Mai bagati-va ceva in astia :))… Stati calmi, decodati-va telefoanele si shituiti-va pe jb lor si pe unlock-ul lor !:)

 • BogdanC

  @DjCultus salutare, mai esti interesat de i4? lasa o adresa ceva unde sa vorbim

 • Radek

  Daca ti-ai permis Un iphone 4 decodarea se face la operatorul de la care l-ai luat la orange costa 100 euro si iti ramane decodat ” pe viatza”
  Potzi sa ii faci upgrade oricand dupa decodare ca iti ramane!

 • DjCultus

  @BogdanC nu am cum sa îți las un id ceva !! Politica zaone :d ! Dar lângă cultus mai pune nick ;)! Ne auzim !!

 • Mysku82

  NB2010 la bani care i-am cred ca lar fi luat oricine si sa astept unlock (200&) iPhone 4

 • Claudiu

  Cred k pana la urma voi da 120€ pt deblocare oficiala si gata… Ori ne salveaza geohotz cat de curand:) m-am saturat de 4.0.1… Vreau sa vad si eu gamecenter… Unele app nu pot sa le inst k nu am 4.1… La banii pe kre i am dat pe tel in august ce mai sunt 120€:)

 • Nu se stie daca va scoate geohot ceva, el e ocupat cu procese acum.

 • Odin

  @ Radek
  Tu spui:
  “Daca ti-ai permis Un iphone 4 decodarea se face la operatorul de la care l-ai luat”
  Şi eu îţi răspund: daca l-am luat de la un Apple Store din USA, activat pe AT&T ce ar trebui sa fac ?!
  Fii mai decent în declaraţii, sunt şi situaţii terţe aceleia în care te găseşti dumneata.
  😉