Prima Pagina Apple Despre Steve Jobs si starea sa de sanatate

Despre Steve Jobs si starea sa de sanatate

Daca ati citit zaone.ro ieri atunci stiti cu siguranta despre anuntul facut de Steve Jobs. CEO-ul Apple a anuntat ca a primit acordul consiliului director al companiei Apple pentru a isi lua concediu medical pe o perioada nelimitata de timp pentru a rezolva anumite probleme de sanatate. La conducerea companiei a revenit Tim Cook, omul care a condus Apple timp de 6 luni in anul 2009 cand Steve Jobs a suferi o operatie de transplat de ficat.

In recent weeks, Mr. Jobs began a down cycle and slowed his activities at Apple, said the person, who refused to be identified because he was not authorized to discuss Mr. Jobs’s condition. Mr. Jobs has been coming to the office about two days a week and has appeared increasingly emaciated, the person said. He has frequently had lunch in his office, rather than in the company cafeteria, the person said.

In saptamanile premergatoare anutului Steve Jobs afisa semne ale unei sanatati in constanta stare de depreciere, cel putin asa sustine o sursa din interiorul companiei. Conform acestei surse, persoanele care trec printr-o operatie de transplant de ficat sufera de probleme cu sistemul imunitar si se pare ca Steve Jobs a fost afectat de astfel de probleme. Se pare ca in ultimele saptamani Steve Jobs a absentat de mai multe ori de la serviciu, totul culminand astazi cu un anunt pe care el cu siguranta nu ar fi dorit sa il faca.

Steve Jobs a mai  trecut printr-o perioada dificila acum 2 ani si atunci a iesit invingator iar toata lumea se asteapta sa il vada prezentand o noua conferinta si un nou produs revolutionar lumii intregi.

  • adrian

    Uneori daca ai portofelul plin se pt rezolva multe probleme

  • onu

    sper sa faca bine. asta ajuta pe toti utilizatorii de iDevice-uri si chiar lumea intreaba

  • mihai

    De accea, sanatatea e cea mai importanta. Degeaba esti super geniu, ai idei, ai bani daca nu ai cum sa le aplici.

  • Banii nu cumpara chiar orice. Totusi sa nu ne gandim de pe acum la ce e mai rau.