Prima Pagina Apple 90 de milioane de terminale iPhone vandute in 3 ani, iPhone disponibil...

90 de milioane de terminale iPhone vandute in 3 ani, iPhone disponibil la 90 de operatori de telefonie mobila

In cadrul conferintei pentru prezentarea rezultatelor financiare din aceasta seara, un reprezentant al Apple a anuntat ca in 3 ani de la lansarea iPhone s-au vandut peste 90 de milioane de terminale in intreaga lume. Compania se asteapta ca, cifra de 100 de milioane sa fie atinsa in urmatoarele luni avand in vedere ca versiunea CDMA a iPhone 4 va fi lansata la operatorul de telefonie Verizon pe 3 februarie.

90 de operatori de telefonie mobila din lume comercializeaza terminale iPhone, apple reusit sa creasca substantial numarul contractelor fata de anii trecuti. Cea mai mare crestere a fost inregistrata in Asia, mai exact in China unde Apple a inceput sa vanda terminale iPhone anul trecut.

  • Cred ca ar trebui sa spui ca Apple nu mai are contract de exclusivitate cu nici o retea. Nici macar in America. So…freedom:)

  • Mai are in Belgia din cate stiu eu. In China daca nu ma insel, so…

  • Ma refer ca nu o sa mai comercizalizeze iphone cu exclusivitate in viitor. Probabil ca iphone 5 se va comercializa doar unlocked :).

  • Asta e altceva, nu are legatura cu exclusivitatea. Nu vor vinde iPhone 5 decodat peste tot pentru ca operatorii nu vor mai oferi subventii si fara subventii vanzarile scad dramatic.