Prima Pagina aplicatii Gesturile multitouch pentru iPad nu vor fi disponibile in iOS 4.3

Gesturile multitouch pentru iPad nu vor fi disponibile in iOS 4.3

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wvxSSGUtTYA[/youtube]

Odata cu noua versiune a iOS 4.3, Apple i-a anuntat pe developerii de aplicatii ca gesturile multitouch prezentate in versiunea beta 1 nu vor fi disponibile pentru iPad in versiunea finala a iOS 4.3. Aceste gesturi au fost inserate doar pentru ca developerii sa le testeze si nimic mai mult deci nu va obisnuiti cu ele pentru ca vor fi scoase.

This beta release contains a preview of new multitasking gestures for iPad. You can use four or five fingers to pinch to the Home Screen, swipe up to reveal the multitasking bar, and swipe left or right between apps. This feature will not be enabled in iOS 4.3 for customers, but we are providing this preview to gather input on how these gestures work with your apps.

UPDATE: Se pare ca aceste gesturi nu functioneaza chiar atat de bine cu aplicatiile existente asa ca Apple a decis amanarea implementarii lor pana la lansarea iOS 5.

 • Share it please, this is a bummer!

 • Cr1st1one

  Era de asteptat… trebuie sa existe noutati pe iPad 2, iOS 5.0… SI asa, sunt de parere ca de la iOS 4.0 am primit cam multe din partea Apple.

 • Parca vad ca baga pe iPad 2 chestiile astea.

 • NB2010

  Era prea frumos, asa o sa ne explice ca iPad e prea slab din punct de vedere hardware pentru aceste gesturi multitouch, dar sa nu ne suparam, caci o sa functioneze de minune pe iPad 2 care este un produs “amazing” Cred ca e prima data cand o scriu dar F U apple for this one.

 • Pingback: Toate noutatile din iOS 4.3 beta 2 - articol actualizat constant!()

 • Mda..mi se pare o mare magarie… Bine macar ca ramane multitasking-ul…Ramane nu???

 • Pingback: De ce ar implementa Apple gesturi multitouch pe iPhone?()