zaone.ro social

A trecut ceva vreme de la ultimul articol in care va anuntam despre metodele prin care puteti fi mereu la curent cu ce se publica pe acest site asa ca m-am gandit sa republic un articol mai vechi pe aceasta tema.

Daca sunteti utilizator al retelei de socializare Facebook ma puteti urmari pe contul  acesta pentru a fi mereu la curent cu tot ce apare nou pe site. Pe conturile mele de pe Facebook si Twitter veti primi informatiile mult mai repede decat prin newsletter asa ca urmariti-le 😉

Daca nu sunteti utilizator de Facebook dar totusi vreti sa fiti la curent cu toate noutatile din comunitatea iPhone atunci puteti urmari contul meu de pe Twitter.

Daca nu aveti nici cont de Facebook/Twitter atunci va puteti inscrie prin acest formular pentru a primi noutatile pe mail.

Le multumesc tuturor celor care ma urmaresc pe Twitter/s-au inscris pentru a primi noutatile prin e-mail si nu in ultimul rand tuturor celor care intra zilnic pe acest site! Fara voi acest site nu ar mai fi existat!

Oh, and don’t forget, zaone.ro este cel mai vizitat site din Romania cu stiri si noutati despre iDevice-uri!

3 COMENTARII

  1. Orange ofera trafic gratuit fara limita de timp (pe facebook, precum si alte retele de socializare, stiri si email) in optiunile de date. 🙂