Android Gingerbred 2.3.1 disponibil pentru iPhone si iPod Touch

Va mai aduceti aminte de proiectul iDroid care a implementat cea mai simpla metoda de a instala Android pe terminalele noastre? Daca da, atunci va anunt ca baietii care se ocupa de el au reusit sa porteze Android 2.3.1 Gingerbread pentru iPhone si iPod Touch. Aceasta prima versiune a aplicatiei este destinata doar developerilor deoarece este inca in stadiul de beta testing asa ca nu va recomand sa o folositi. Pentru inceput noua versiune va fi disponibila doar pentru iPhone 2G/3G si iPod Touch 1G, urmand ca in viitorul apropiat echipa iDroid sa porteze procesul si pentru alte dispozitive.

Echipa confirma ca 3 dintre dezvoltatorii sai lucreaza in acest mooment la portarea Android 2.3.1 Gingerbread pe iPhone 4, iPhone 3Gs si iPad, insa desigur ca nu se stie cat va dura pana vor reusi sa faca o aplicatie utilizabila. Noua versiune a iDroid va fi lansata oficial in viitorul apropiat, dupa ce dezvoltatorii vor obtine feedback din partea celor care testeaza aplicatia si vor putea rezolva bugurile prezente in ea.

This is the iDroid Project’s first release of Android Gingerbread for iDevices, built from the community source code repos at http://www.github.com/iDroid-Project

This is a preview release of Android Gingerbread (2.3.1) for Apple devices, I am busy with other projects for a few weeks and the other 3 active developers are working on porting openiboot to the iPhone 4, iPad and 3GS, so I thought I’d put a test build out for everyone to have a mess around with, please read this post fully before trying it.

Puteti instala noua versiune a iDroid de aici : http://www.github.com/iDroid-Project  insa va recomand sa nu o faceti daca nu aveti in plan sa faceti cateva restore-uri in caz ca nu merge.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zEQ5E_IaKTo[/youtube]

9 COMENTARII

  1. Unul dintre farmecele iphone-ului si a produselor apple este sistemul de operare. Cum ar fii daca intr-un lamborghini ( daca prin absurd s-ar putea ) ai pune motor de logan?? intr-adevar aspectul ar ramane, si ar si consuma mai putin dar…….

  2. Stie cineva cum il pot sterge din telefon ca imi ocupa spatiu degeaba si merge din ce in ce mai greu la fiecare update pe care il fac 🙁