Apple chemata in judecata de un barbat caruia i s-a spart ecranul terminalului iPhone 4

iPhone 4, un dispozitiv magic, un dispozitiv revolutionar, un dispozitiv cu ecran facut din acelasi material cu care sunt fabricate geamurile elicopterelor si care este de 30 de ori mai puternic decat plasticul. Fetita unui barbat din Los Angeles a scapat jos un terminal iPhone 4 de la aproximativ 1 metru inaltime in timp ce scria un mesaj de tip text. Carcasa de sticla a dispozitivului s-a spart si barbatul a chemat Apple in judecata cerand rambursarea celor 252$ pe care i-a platit pe dispozitiv. Barbatul isi motiveaza cererea pe: faptul ca el a detinut un terminal iPhone 3GS a carui sticla nu s-a spart desi l-a scapat de la inaltimi asemanatoare si pentru ca Apple nu atentioneaza clientii cu privire la fragilitatea sticlei.

“Months after selling millions of iPhone 4s, Apple has failed to warn and continues to sell this product with no warning to customers that the glass housing is defective.”

LA Weekly a preluat stirea, insa in ea nu se specifica, clar daca vorbim despre carcasa de sticla montata deasupra ecranului sau de cea montata in spatele dispozitivului. Carcasa de sticla de pe ecranul dispozitivului este intr-adevar facuta din materiale “speciale” si nu ar trebui sa se sparga, deci presupun ca despre ea se plange barbatul. Carcasa din spatele dispozitivului este facuta din sticla normal si se va sparge destul de usor daca il scapati sau daca folositi anumite carcase.

A intampinat vreunul dintre voi vreo problema cu craparea sticlei terminalului iPhone 4?

26 COMENTARII

  1. 2G-ul l-am scapat si pe ciment, pe gresie ba chiar l-am uitat in buzunar la pantaloni care erau in apă si merge ca acum 3 ani. Iphone 4 daca l-ai scapat praf se face si mai costa si o gramada de bani. Sper sa nu se intample sa il scap.

  2. Iphone-ul 4 al unui prieten a patit o chestie similara: scapat pe jos din mana…deci aprox 1,3 m inaltime, s-a ales cu o mare crapatura pe partea din fata a ecranului.

  3. eu am scapat iphone-ul 4 de 2 ori pana acum odata pe gresie, de la 0.9m si odata pe beton de la 1m. nu s-a spart dar m-am speriat rau si ma asteptam sa se sparga. Iphone-ul 2g l-am scapat de vreo 10 ori si abia ultima i-a crapat ecranul. functioneaza si asa, nu-i problema, inca se mai poate folosi.

  4. Da, mie mi-a scapat bricheta Dupont din mana (metalica) pe spatele telefonului care era pe masa. Nu va spun cum s-a spart …ziceai ca am tras cu pusca in el!
    Din acest motiv am inlocuit spatele de sticla cu unul din aluminiu luat de aici:

  5. Parca cu cat trece mai mult timpu cu atat apple ne dezamageste……profiturile le tot cresc dar nu fac nimic cu calitatea telefoanelor, doar $$$$ restul nu mai conteaza.

  6. eu in prima zi l-am scapat…cand ma duceam sa imi iau o husa!:))
    Am dat sanatos cu el de ciment..dar a cazut pe colturi ca s-a rotit… o mica zgarietura in fiecare colt…si cam atat! Nici nu se prea observa!:)

  7. @Zaone ok! SCUZE :)) …gasisem si eu o oportunitate :)) .. Ti-am trimis un mail acum vreo 7 zile … vad ca nu mi-ai dat nici un raspuns …

  8. Da e vina celor de la apple ca tu esti cascat si nu poti avea grija de un telefon?Luati-va din titan daca aveti degete lipsa si nu puteti tine un telefon calumea.
    “Apple n-a zis ca daca telefonul e calcat de masina se crapa” serios? da esti atat de dobi sa realizezi chestia asta? Sunt telefoane mobile,facute pentru vorbit nu pentru jucat prinsa cu ele.
    @crixalis esti prost,chiar foarte prost.Are rost sa analizam calitatea materialelor folosite de apple cu a altor firme?(firme care m-au dezamagit dpdv al calitatii materialelor samsung,Se,htc/modele de top) Vorbiti ca sa faceti +1.

  9. De acord cu Lucian mai putin limbajul…..pana la urma un telefon nu il iei sa joci fotbal american sau rugby cu el, in conditii normale de utilizare nu ar trebui sa ai probleme de genu asta pana la urma orice device pe care il scapi din mana poate avea probleme….

  10. Salut! Am si eu o intrebare! Am de aproximativ o ora un iphone 4 de la vodafone si nu reusesc sa imi fac cont pe itunes! Imi spune ca nu am bagat bine datele cardului! Care sa fie problema ? Datele sunt bune! Scuze daca nu trebuia sa scriu aici!

  11. Fa asa:

    1 deschizi itunes
    2 mergi in iTunes Store
    3 selectezi tab-ul App Store
    4 cauti topul aplicatiilor gratuite (“Free Apps”) si selectezi orice aplicatie de acolo
    5 apesi pe butonul “Free” ca si cum ai vrea sa cumperi aplicatia respectiva
    6 continui sa iti creezi contul in mod obisnuit

    Respectand acesti pasi vei gasi o optiune noua la card (none).

    Succes!

    [edit] Tipul cardului tau s-ar putea sa nu fie acceptat!

  12. @Andrescu Lucian, no comment pentru limbajul tau de om civilzat, banuiesc ca esti super destept si bine educat. Cine mai esti si tu sa ma faci pe mine prost, la tine in familie asa se vorbeste ?. Sau ai cei 7 ani de pe strazi. Dute la manelele tale si vorbeste mai frumos ca nu suntem pe santier domnule dorel….

  13. Vad ca toti sunteti mesteri pe aici. Dar daca il scapi pur si simplu din mana? Ce are? N-ai voie? Esti cascat? Cum fratie? Pai voi n-ati scapat niciodata nimic din mana? Atat de calculati sunteti?

  14. @Crusher E buna de ceva garantia aia de la Orange? A avut careva probleme cu Iphone-ul si si l-a rezolvat cu garantia aia speciala de la Orange(Asigurarea pentru telefon)?? Sunt foarte curios. Ei mi-au zis ca daca imi scap telefonul pe jos, primesc unul nou. Trebuie doar sa platesc o taxa de 40 ron.
    Astept raspuns!
    Mersi!

  15. Tocmai ieri mi s-a intamplat “nenorocirea” si acum cautam sfaturi. Eu l-am scapat de la vreo jumatate de metru, pe pavele. S-a spart in coltul din dreapta sus si mai am 2 crapaturi pe ecran. Am impresia ca s-a spart doar geamul in sine pt ca telefonul (IPhone4) merge perfect, touch-ul nu a fost afectat si se aude bine cand vorbesc la telefon. Sunt sigur ca va costa o caruta de bani sa inlocuiesc acest “geam special care este foarte rezistent”, mai ales ca nu suntem in America si nu imi plange nimeni de mila. Oare cat ma va costa? Sa raman asa cu el nu potchiar daca e in stare excelenta de functionare (de pe el va scriu acum). Ceva sfaturi?

  16. Asigurarea de la orange e una speciala. O am la ambele iphone4 si la unul s-a spart ecranul, scapat pe gresie. Am ratacit hartia respectiva care confirma faptul ca am asigrarea suplimentara (nu ca n-as plati-o lunar) drept urmare a treb sa-mi platesc frumusel ecranul (300 ron) bineinteles la o alta firma de reparat tel.
    Concluzia? Azi depun cererea pt a renunta la “asigurarea” ordinarilor si de a plati ceva fictiv.

  17. Nu stiu daca am mai scris aici pt ca a trecut ceva timp. Eu am patit-o si inca nu am rezolvat. Am scapat IPhone-ul 4 pe pavele si ghici ce s-a intamplat…? S-a spart rau in coltul din dreapra sus si am 2 crapaturi mari de-a lungul ecranului. Intr-adevar, telefonul este foarte bun pentru ca se afla in perfecta stare de functionare, dar geamul nu mi se pare a fi fabricat din nu stiu ce materiale speciale… Daca stiti vreun service bun cu un pret acceptabil…astept sfaturi!

  18. Ar trebui sa te coste undeva între 300-350RON. Cunosc un service care ți-l face in prețul asta insa nu am sa-l scriu aici ca sa nu fac reclama.

  19. Sirmotto, o copie a asigurări trebuie sa existe si la Orange! Apoi spui ca o plătești lunar. E clar ca cei de la Orange au informațiile astea. Cu putina bunavointa se poate rezolva problema.

  20. Da, bine zis bunavointa, dar din partea cui? Dupa o sapt de dat tel si plimbari pe la orange shop m-am lamurit. Niste jeguri, asta-i descrie cel mai bine. Nu stiu la ce am platit timp de un an de zile asigurarea suplimentara.