Prima Pagina Android Video: LG Optimux 2X benchmarks

Video: LG Optimux 2X benchmarks

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RkoP0nsVk8E[/youtube]

LG Optimus 2X este probabil cel mai asteptat smartphone Android de catre fanii platformei deoarece este primul care aduce chip-ul Nvidia Tegra 2 publicului larg. LG Optimus 2X are un procesor dual-core de 1Ghz, camera de 8 megapixeli, ecran touchscreen WCGA de 4 inch si capacitate de a rula filme in format 1080p fara nici cea mai mica problema. In clipul de mai sus avem demonstrate cateva benchmark-uri si observati cat de bine se descurca dispozitivul, fiind in momentul de fata cel mai puternic smartphone de pe piata, din punct de vedere hardware.

The LG Optimus 2X is the first smartphone to run on a dual-core 1GHz NVIDIA Tegra 2 processor. It has a well-sized display measuring 4 inches, large enough for you to watch the videos you made in HD 1080p. A 1500mAh battery powers the model which will include a microSD slot to expand storage capacity. The device runs Android 2.2 with an upgrade to Android 2.3 expected eventually.

Un review complet al smartphone-ului, facut de AndroidCentral, puteti citi aici. Sunt placut impresionat de LG Optimus 2X si sunt sigur ca dispozitivul va fi un concurent foarte serios pentru iPhone 4 care are pana una alta avantajul AppStore-ului si a siglei Apple de pe spate.

  • intr-adevar este primul Android care se misca flawless si in meniu… cel putin HTC Desire v2.2.1 sacada usor.. bine acum deja vorbesc de Desire la modu e isorie demult :)) Apple 4 life now 🙂

  • crixalis

    Deja e mai putenic ca PC-ul meu :))

  • cosmin2310

    “Regatul meu pentru un Cal?” niciodata,adica ce vreau sa spun Nu as da un iPhone pe un Android nici sa ma platesti Tot ce imi place la iOS e meniul prietenos si multele aplicatii care vin in AppStore,pe cand multele smartphoneuri ca HTC Motorola sau altele modele au un meniu saracacios si nici UI-ul nu imi place Cel mai mult la HTC mi-a placut Sense a spart orice smartphone cu al lor Sense si mi-ar fi placut ca si Apple sa adopte o astfel de chestie Ia imaginati-va un iPhone cu Sense ? :X Nu ca ar arata superb?