IntoNow ghiceste episoadele serialelor pe care tu le vezi la televizor

IntoNow este o aplicatie ce a fost lansata ieri in AppStore si aduce pentru iDevices o functionalitate asemantoare cu cea oferita de aplicatia Shazam. Stiti ca Shazam poate recunoaste aproape orice melodie  prin simpla “ascultare” a catorva secunde din melodie, oferind informatii detaliate despre ea plus un loc de unde o puteti descarca. IntoNow face exact acelasi lucru doar ca pentru seriale TV. IntoNow este o aplicatie care este capabila sa recunoasca oricare dintre cele 2.6 milioane de episoade ale serialelor TV difuzate in SUA de-a lungul timpului. Punand in perspectiva intreaga situatie, 2.6 milioane de episoade echivaleaza cu 266 de ani de vizionare de continut video la televizor.

Select the TV icon from within the iPad, iPhone or iPod Touch app and IntoNow listens to what you’re watching on the boob tube or internet. In four to twelve seconds the application magically returns the exact episode, and correctly identifies whether the content is airing live or if it’s a rebroadcast on the original network or a syndicate.

Aplicatia este capabila nu doar sa recunoasca episodul serialului TV la care va uitati, insa va si spune data la care a fost difuzat, daca este difuzat in direct sau nu si unde il puteti vedea. Aplicatia are integrat suport pentru IMDB, iTunes sau Netflix, ultimele 2 servicii oferind si posibilitatea de a vedea acele episoade daca sunt disponibile in oferta. Aplicatia permite utilizatorilor sa trimita prietenilor notificari in legatura cu episoadele identificate, prin retele FaceBook, Twitter, etc. Compania dezvoltatoare a brevetat un sistem numit SoundPrint care identifica daca la televizor ruleaza o reclama sau un episod TV, iar asta este un aspect foarte important al intregului sistem.

IntoNow, which uses its own patented SoundPrint audio-recognition technology, can rhythmically identify commercials as distinct from content, impressive technology the startup plans to put to good use in the monetization department in the months ahead.

IntoNow este o aplicatie extraordinar de utila pentru cei care vizioneaza un episod al unui serial la TV si nu stiu la ce se uita insa partea praosta e ca aplicatia este disponibila numai in SUA si da este gratuita.