Iata tot ce aduce nou iOS 4.3 beta 3 – articol actualizat constant

Cea de-a treia versiune beta a iOS 4.3 a fost lansata developerilor astazi, in aceeasi zi cu lansarea iOS 4.2.6 pentru iPhone 4 CDMA. Din pacate iOS 4.3 nu este disponibil nici pe iPhone 3G nici pentru iPod Touch 2G, deci daca aveti aceste dispozitive ar trebui sa va obisnuiti cu ideea ca iOS 4.3 nu va rula pe terminalele voastre.

Iata ce aduce nou iOS 4.3 beta 3 :

1. API-uri noi implementate.

2. A fost rezolvata o problema cu vizionarea preview-urilor din aplicatia Camera.

3. A fost reparata eroarea care aparea atunci cand era accesat meniul Photos din Settings. Daca accesati acel meniu fara sa fiti conectati la internet aparea o eroare care spunea ca nu exista conexiune de internet. Functia ar urma sa fie implementata in iOS 4.3 impreuna cu un sistem ce va face automat upload la poze pe contul mobileme.

Deocamdata nimic altceva. iOS 4.3 beta 2 nu a adus mare lucru si e posibil ca beta 3 sa aduca la fel de putine schimbari.

39 COMENTARII

  1. Fratilor, astept cu nerabdare unlock pt 4.2.1…m-am saturat sa imi folosesc iphone-ul pe post de ipod…nu vreau sa dau 100 eur pe decodare…. Cand apare 4.3????????

  2. @Radu ,se merita sa dai o 100 de € sa-i faci unlock permanent!
    Cateva motive: durata bateriei creste, poti face update cand vrei ,internetul prin 3G merge mult mai bine ,nu mai astepti o mie de ani metode de unlock (situatia in care te gasesti u acum) …etc…ce mai sunt 4 mil in zilele astea?!

  3. @MIHAI 3GS in cel mai fericit caz, intra in cydia si iti scrie pe prima pagina sus ce shsh ai salvate. dar daca ai salvat vreun shsh in ultima luna, e posibil sa nu-ti apara, dar sa fie salvat. pt ațti aparea daca e salvat, dureaza intre 4-8saptamani. cea mai usoara metoda de a afla e sa descarci ultima versiune de tinyumbrella, te conectezi la pc, deschizi tyniumbrella cu click dreapta si run as administrator, selectezi device-ul tau de la Conected device si dai Save shsh. apoi imediat dai la Log si iti va aparea pt ce versiuni ai salvat shsh. Selectezi Log in timp ce salveaza shsh-ul si iti va spune care e salvat si pt care versiune e deja prea tarziu.

  4. @Radu, gandeste-te ca un iphone4 codat e 15-16mil, iar un iphone 4 neverlocked e intre 20-22mil. deci, considera ca se merita sa ii faci decodarea permanenta. vei avea doar avantaje astfel. merita 100euro.

  5. exact, se merita sa dai 100 euro pt decodare permamenta; motivele sunt mentionate mai sus
    da’ de curiozitate, va intreb pe voi, cei care aveti neverlocked, cat va tine bateria?! (mentionati si daca aveti sau nu jb)

    chiar, zaone, se poate sa faci un sondaj sau ceva de genu asta in care sa se reflecte durata bateriei pe iphone 4/3gs cu si fara jailbreak, neverlocked si unlocked ?! 😀

  6. Eu il am decodat permanent de catre dgsm, nu am jb si ma tine bateria 4 zile in conditii de exploatare normale bineinteles. Mentionez ca am i4

  7. @MIHAI 3GS pt shsh 4.3b3 va trebui sa apara o noua versiune de tinyumbrella care iti va salva shsh. Oricum, in max 2 zile ar trebui sa apara.
    @Bogdan Mitrica, eu unul am un 3gs de 16gb, jailbreakuit, ios 4.2.1 tethered si bateria ma tine exact la fel ca inainte. am testat consumul bateriei cu un iphone 3gs 8 gb nou nout cumparat de la orange, nejailbreakuit, al prietenei mele, doar ca ea are 4.1. Mentionez ca eu am si bb de ipad. Procentele bateriei scad identic, al meu cu 5 secunde mai rapid. deci, absolut nicio diferenta. Exista un singur lucru ce ar trebui luat in considerare si multi nu stiu asta. pe ios4, wifi-ul functioneaza chiar si in lock mode, lucru ce nu era posibil la ios3. deci, imaginati-va ca iphone-ul vostru, desi e in lock mode, cauta incontinuu retele wifi. atat timp cat nu este la incarcat, bateria voastra se va epuiza mai rapid. nu exista o alta explicatie, desi i-am auzit pe multi spunand ca e din cauza baseband-ului, inclusiv @Zaone a spus asta. I-am facut si teste, intr-o seara am lasat activat wi-fi si cu un procentaj al bateriei de 50%. Dupa 7h de somn, fara a lasa iphone-ul in priza, m-am trezit cu device-ul inchis. am repetat procesul a 2-a seara, cu procentajul bateriei de 21%, dar wifi inchis. Cum credeti ca m-am trezit? Very well, 20% dupa mai bine de 8h de somn. am incercat si alte metode prin care s-ar putea consuma bateria, dar credeti-ma, nimic concludent. repet, testele astea le-am facut si comparativ cu un iphone 3gs de la orange, cumparat nou. In consecinta, in momentul in care ies din casa, imi inchid wifi-ul si il deschid doar cand am nevoie. consumul bateriei e acelasi ca si cu cel al unui iphone 3gs nou, nejailbreakuit, Ar trebui ca @zaone sa se autosesizeze si sa deschida un topic pe aceasta probl, sa dea acelasi sfat tuturor celor ce se plang de consumul bateriei si abia apoi sa-si ia laudele si multumirile din partea tuturor. Bine, nu m-ar deranja daca as fi si eu mentionat in rugaciunile lor :))

  8. Pana la urma poate as da 100 euro dar problema este ca dgsm nu decodeaza i4 codat pe sfr…am gasit in iasi pe unii dar nu am incredere sa trimit unora 100 euro asa aiurea

  9. @radu, atunci, asteapta o solutie de unlock. Dar eu unul cred va dura, destul de mult timp. Cica abia in martie ar trebui sa apara, dar la cum au tot anuntat in ultima vreme si untethered 4.2.1 ba de craciun, ba in viitorul apropiat si nici in ziua de azi nu avem nimic oficial inca, mai dureaza. Ce-i drept, pt untethered va aparea intr-o luna max, zic eu, dar pt unlock i4, ma cam indoiesc. dar intr-o buna zi va aparea , asa ca daca preferi sa nu risti, asteapta. Dar atat timp cat dgsm nu te pot ajuta, iti dau dreptate sa te indoiesti de alte firme.

  10. Bogdan, eu ti-am spus ca nu am jb si am 57 de aplicatii/jocuri instalate din appstore si ma tine 4 zile fara nici un fel de gluma de prost gust.
    Daca stau pe el si cu wi-fi connectat non stop ma tine 2 zile, evident.
    Mai putin de 2 zile nu am auzit sa tina vreun iphone(poate sa joci non stop) ;))

  11. Am itat sa mentionez ceva >> De and il am l-am incarcat de la priza de 3 ori, in rest numai de la makbook. Am observat ca atunci cand il incarc la priza tine bateria mult mai putin. Nu am idee de ce.

  12. &Dode, bag mana’n foc ca ai iphone’ul din afara. Deci, in afara, se foloseste curent electric de 110W, la noi de 220W. Ai obs ca in pruza ti se incarca mult mai rapid, de aici si “impotenta” (daca o putem numi asa) de a tine mai mult bateria incarcata. Incarcandu’se intr’un timp mai scurt, scade nr-ul de cicluri de durata a bateriei si nici macar nu se incarca la putere optima. Da, eu recomand acelasi lucru, incarcarea la o altfel de sursa. Putini dintre voi sunt cei ce au obs ca in momentul in care se incarca la priza (valabil doar pt cei cu incarcator original), pana nu atingi banda metalica a terminalului, tot ceea ce tap-uim, da erori. Am incercat sa scriu un mesaj in timp ce era la incarcat in priza si in husa de silicon si orice litera apasam, imi tasta o alta. In momentul in care scoatem husa sau pur si simplu tineam degetul pe butonul de silent, tastam corect. Motivul e alimentarea de la o sursa prea puternica. Cand il am conectat la laptop, niciun fel de probl. Deci, recomand ori un incarcator care nu este original, ori un laptop/pc pt alimentarea corespunzatoare.

  13. @Sorin, incearca sa dezactivezi wifi-ul in seara asta si uita’te la procentajul baterie, fara a’l tine in priza si dimineata vei vedea rezultatele. 🙂

  14. @dode, Catalin, da 😀 deci, incarcatoare pt romania nu prea sunt fabricate. Ele sunt facute pt 110W. Gresim daca incarcam iphone’ul la priza, dar uneori e inevitabil

  15. da, ar fi mai bun, dar stiu si ca incarcatoarele ce nu sunt originale strica longitivitatea acumulatorului. In acest caz, nu cred ca este vorba si despre iphone, ne va tine acumulatorul mai multe cicluri de incarcare decat o face cel original. parere personala, nu o luati neaparat in considerare

  16. Asta ma intrebam si eu, unde a gasit in Iasi sa decodeze, cand stiu ca doar cei de la dgsm sunt capabili de unlock permanent. Eu tot din iasi sunt si m-ar interesa..

  17. Da, am dat si eu peste acest site, i-am intrebat de o decodare permanenta pt al meu si nu am primit niciun rsp. nah, fa cum crezi, increde-te sau nu. Influenta, indiferent de natura ei, conteaza foarte mult, deci nu voi incerca sa-ti spun nimic privitor la acest lucru. du-te cu device-ul la ei si ii platesti in momentul in care iti vor activa iphone-ul din itunes, dar in fata ta.

  18. Despre faza cu incarcarea la incarcatorul original la mine sta in felul urmator: detin iphone 3gs si iphone 4 si 2 incarcatoare. – 1 – Primul incarcator este de la primul meu iphone din 2008 care daca il folosesc nu am nici un fel de problema cu touch-ul in timpul incarcari. – 2 – Al doilea este unul chinezesc care daca il folosesc la oricare dintre telefoane ca sa raspunda bine touchul trebuie sa ating o parte metalica a telefonului . Si asa ca test am incercat cu un incarcator original de 3gs (cumparat de la orange) si nu apare problema cu touchul… deci in cazul meu incarcatorul original e lux.

  19. super interesanta teoria cu incarcarea de la pc! o sa-l descarc complet si maine il incarc de la pc sa vad cat va tine!
    zaone, te rog, fa un topic pe tema asta, ceva mai detaliat…
    ms mult!