iOS 4.3 disponibil pe 13 februarie?

New York Times a facut un review al noului iPhone 4 pentru Verizon si in acest review a mentionat ca iOS 4.3 ar putea fi disponibil pe 13 februarie cand clientii AT&T ar urma sa beneficieze de functia Personal HotSpot a terminalului iPhone 4 Verizon. Pentru multi pare ciudata alegerea acestei date deoarece vorbim despre o zi de duminica in care Apple in mod normal nu lanseaza versiuni noi a iOS. Coincidenta face ca in aceeasi zi AT&T sa introduca niste optiuni de date noi care ar putea sa indice faptul ca, compania ar lasa utilizatorii sa foloseasca Personal HotSpot si ca iOS 4.3 ar putea fi disponibil atunci.

The single new feature in Verizon’s iPhone is Personal Hotspot, where the iPhone becomes a Wi-Fi base station. Up to five laptops, iPod Touches or other gadgets can get online, using the phone as a glorified Internet antenna.
That’s incredibly convenient. Many other app phones have it — AT&T’s iPhone gets it on Feb. 13 — but Apple’s execution is especially nice. For example, the hot spot shuts itself off 90 seconds after the last laptop disconnects. That’s hugely important, because these personal hot spot features are merciless battery drains.

Parerea mea este ca cei de la New York Times au facut o greseala cand au redactat articolul(care intre timp a fost editat) si ca iOS 4.3 nu va iesi atunci. Apple lanseaza versiun GM a iOS cu 2 saptamani inainte de lansarea oficiala si noi avem de ieri abia versiunea beta 3 a iOS 4.3. Luati totul cu titlul de zvon care are sanse foarte mici sa se adevereasca, am scris articolul pentrua va informa in legatura cu aspectele lansarii pentru a nu va face sperante inutil.