Prima Pagina Apple iOS 4.3 disponibil pe 14 februarie?

iOS 4.3 disponibil pe 14 februarie?

Cei de la Macstories sustin ca au obtinut informatii de la o sursa apropiata Apple care indica faptul ca iOS 4.3 ar putea fi disponibil pe 14 februarie ora 10AM PST. Ieri au aparut cateva zvonuri care indicau faptul ca iPad 2 si iOS 4.3 ar putea fi prezentate in urmatoarele 2 saptamani in cadrul unei conferinte sustinute de Apple, insa si acele informatii se bazau doar pe zvonuri. Va reamintesc faptul ca Apple lanseaza versiuni GM a iOS cu cel putin 2 saptamani inaintea sa lanseze oficial prin iTunes respectiva versiune a iOS, deci e putin probabil ca pe 14 februarie sa avem iOS 4.3 disponibil.

Parerea mea este ca iOS 4.3 va fi disponibil abia odata sau cu putin timp inaintea lansarii tabletei iPad 2. Anul trecut Apple a lansat iOS 3.2 abia cand tableta iPad a fost disponibila pe piata, so zvonurile acestea trebuie privite cu neincredere avand in vedere ca nu am vazut inca o versiune GM a iOS 4.3. Deci, dupa ce avem iOS 4.3 GM disponibil pentru dezvoltatori putem calcula data lansarii, pana atunci fiecare ghiceste diferite date.

  • Bejan Andrei

    ar fi bine sa apara odata si 4.3. eu am instalat beta 3 alaltaieri de curiozitate. vreau sa zic ca se vede o diferenta pozitiva fata de 4.2.1 pe ipod touch 4g cel putin. camera merge mai bine, internetul merge mai rapid, schimbari pozitive si la grafica… etc

  • Pana in martie nu cred ca apare 🙁

  • Catalin

    M-am cam saturat si eu de atatea zvonuri. Cred ca ar fi mai bine sa nu mai facem atatea speculatii si sa asteptam ceva concret. Ma ametesc atatea date posibile. Sunt atat de multe zvonuri incat se lanseaza in fiecare zi. Nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi cand se va apropia lansarea ios5 , sau chiar iphone 5 , iar o vom lua razna.Relax.