Aplicatia TV Live de la Orange ofera acces gratuit utilizatorilor pana pe 31 martie

Aplicatia TV Live de la Orange ne da posibiltiatea sa urmarim gratuit stream-ul live al catorva posturi TV/radio din Romania si nu numai direct de pe iDevice-uri. Aplicatia este disponibila in AppStore de la sfarsitul anului trecut si daca ati instalat-o deja atunci ati observat ca nu functioneaza pe conexiuni Wi-Fi ci doar pe o conexiune 3G de date a Orange Romania. La deschidere aplicatia verifica, conexiunea de date si daca identifica alt IP decat cel al unei conexiuni Orange nu ofera acces la stream. Orange nu taxeaza in vreun fel folosirea acestui serviciu, il ofera gratuit, dar vizionarea poate fi facuta doar prin reteaua Orange deci trebuie consumat trafic oferit de ei.

Initial serviciul a fost gratuit pana in ianuarie dar acum a fost extins pana la sfarsitul lunii martie asa ca o puteti folosi in continuare fara probleme daca aveti trafic de date suficient. Vizionarea stream-ului necesita aproximativ 400KB de trafic pe minut, deci asigurati-va ca aveti indeajuns la dispozitie inainte de a deschide aplicatia.

Pretul initial:
Numele:
TV live de la Orange

Gratuit





Developer: Orange Romania S.A.
Categoria: Entertainment


Descriere: TV live de la Orange

Cu aplicatia gratuita TV live de la Orange poi urmri direct pe mobil emisiunile preferate de la 12 posturi. n plus, ai acces la 6 posturi de radio i poi citi programul TV. Aplicatia …


Dimensiunea aplicatiei este: 1.2 Mb