In 2010 Gameloft a vandut in medie 5 jocuri pe secunda

Gameloft a anuntat recent rezultatele financiare pentru anul trecut si conform informatiilor oferite, compania a avut parte de o crestere de 16 % in ceea ce priveste vanzarile generale, 5 jocuri Gameloft fiind achizitionate in fiecare secunda a anului 2010. Cifra reprezinta o medie a vanzarilor, insa este intr-adevar spectaculoasa si dovedeste cat de mult succes au titlurile dezvoltate de companie. Gameloft este unul dintre cei mai mari, dar si mai buni, publisheri de jocuri pentru iDevices, aplicatiile lor fiind de nenumarate ori in topurile celor mai descarcate aplicatii din AppStore.

The company’s growth accelerated significantly during the fourth quarter. This growth was driven by sales in emerging countries and by the massive success of Gameloft games on Smartphone devices around the world. In particular, Gameloft has positioned itself as a leading game publisher on Apple’s App Store since launch and has seen its sales on iPhone and iPad grow by 63% in 2010.

La cresterea inregistrata de Gameloft au contribuit desigur si iDevice-urile pentru care compania a vandut cu 53% mai multe jocuri pe parcursul intregului an. Sper ca Gameloft sa  se dezvolte si sa stabileasca noi recorduri de vanzari in anii urmator dar sa si faca jocuri cel putin la fel de bune.